Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χωρίς θέρμανση τα παιδιά στον παιδικό σταθμό Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Δριμύ ψύχος επικρατεί στον παιδικό σταθμό Αγίων Θεοδώρων, καθόσον ο Δήμος και η εν γένει πολιτεία αδιαφορούν για τη παροχή πετρελαίου θέρμανσης στον εν λόγω σταθμού…(και σε όλα τα σχολεία τηςπεριοχής)…

Όταν οι καταγγελίες αυτές έφτασαν στα αυτιά μας ειλικρινά δεν πιστέψαμε ότι η πολιτεία εξαντλεί την αναλγησία της σε έναν παιδικό σταθμό και εκτιμήσαμε ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο τεχνικό πρόβλημα της εγκατάστασης του καλοριφέρ.

Όμως στο επί τόπου ρεπορτάζ μας, διαπιστώσαμε ότι πραγματικά δεν υπάρχει σταγόνα πετρελαίου. Συγχαρητήρια κύριοι υπευθυνο-ανεύθυνοι, δείξατε για μια ακόμη φορά το πραγματικό σας πρόσωπο στα μωρά που δεν πρέπει φοβούνται πλέον τον μπαμπούλα των παραμυθιών αλλά εσάς.

e-istos.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΤΡΟΠΗ!ΧΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog