Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Kόρινθος:Πεζοδρόμηση της οδού Ποσειδωνίας

- Advertisement -

Ο Δήμος Κορίνθου συνεχίζει να επεμβαίνει καθοριστικά με στόχο την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών σε περιοχές που βρίσκονται τόσο στο κέντρο της πόλης οσο και στην περιφέρεια. Μια από αυτές είναι και η Ποσειδωνία όπου η  Δημοτική Αρχή  έχει δρομολογήσει την πεζοδρόμηση της δεξιάς πλευράς του δρόμου  με κατεύθυνση την βυθιζόμενη γέφυρα προς το Λουτράκι…

Οι εργασίες βρίσκονται ηδη σε εξέλιξη και είναι εμφανής η δημιουργηθείσα επιφάνεια των κρασπέδων και των πλακών, καλύπτοντας ένα συνολικό μήκος 900 περίπου μέτρων. Ο κύκλος των εργασιών θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση των φωτιστικών  σωμάτων που θα αναπτυχθούν  ανά 20 μέτρα και θα έχουν  ύψος 10 μέτρων.
Οι προγραμματισμένες αυτές εργασίες,  εναρμονίζονται με την απαίτηση των κατοίκων  της  Ποσειδωνίας οι οποίοι διαπιστώνουν να υλοποιούνται  αυτές οι σημαντικές επεμβάσεις, που είναι απαραίτητες τόσο για την ασφάλεια των πεζών όσο και των τροχοφόρων. Επιπλέον,  δημιουργούν μια καλαίσθητη εικόνα  στους ντόπιους και τους διερχόμενους επισκέπτες, αναβαθμίζοντας την παραπάνω περιοχή και ενοποιώντας την  με το παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται δυτικότερα.  
 
Γραφείο τύπου δήμου Κορινθίων

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. afta na ta dei o dimos mas….ti na kanei?ma na sunexisei ton pezodromo apo to perama paraliakos kato apo to stratopedo mexri ki thn neraida ki me podilatodromo este naginei ena…den einai yperoxo?yparxi kapoios armodios na mou apandisi?

  2. Όταν μπλέκεις με κάρα-αριστερούς αντιδημάρχους πολεοδομίας και με αναποφάσιστους δημάρχους, περιμένεις αρμοδίους να σου απαντήσουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog