Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ζήτησε από τη γυναίκα του να κάνουν τρίο και μετά την έδειρε γιατί ζήλεψε!

- Advertisement -

Άσχημη εξέλιξη είχε για ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα η απόφαση τους να κάνουν ένα τρίο με μια άλλη κοπέλα, καθώς αυτός κατέληξε στη φυλακή κι αυτή στο νοσοκομείο...

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στη αστυνομία η σύζυγος του 22χρονου Χόρχε Ντάνιελ Σίλβα, ο άντρας της, της ζήτησε ως δώρο για τα γενέθλιά του να κάνουν σεξ με μια άλλη γυναίκα και αυτή δέχτηκε. Όταν όμως άρχισε να φιλιέται με το «τρίτο πρόσωπο», όπως ο ίδιος τους είπε να κάνουν, αυτός φρίκαρε και άρχισε να τη χτυπάει.
Μετά τις σφαλιάρες, άρχισε να τη μαστιγώνει με τη ζώνη του και στη συνέχεια της πέταξε όχι μία, αλλά δύο τηλεοράσεις, η μία εκ των οποίων τη βρήκε στο κεφάλι. Έντρομες οι δύο γυναίκες, κλειδώθηκαν στο μπάνιο, αλλά ο μαινόμενος Σίλβα έσπασε την πόρτα και συνέχισε να γρονθοκοπεί τη σύζυγό του.
Η άλλη γυναίκα προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να φάει κι αυτή δυο ξεγυρισμένες μπουνιές. Τότε, κάλεσε τους αστυνομικούς που έφτασαν άμεσα στο σπίτι και βρήκαν τη σύζυγο μέσα στα αίματα και με σπασμένη μύτη, την ερωμένη με μαυρισμένο μάτι, και συνέλαβαν το δράστη.
Αυτός από την πλευρά του, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ζήλεψε επειδή η γυναίκα του φιλιόταν με την άλλη γυναίκα, αλλά δεν τον άφηναν να συμμετέχει στο «παιχνίδι» τους, ενώ για την πόρτα του μπάνιου είπε ότι την έσπασε γιατί νόμιζε ότι οι γυναίκες είχαν κλειδωθεί μέσα και έκαναν σεξ χωρίς αυτόν.

*24wro
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog