Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είδηση ΣΟΚ για τα Λουτρακιώτικα δρώμενα…!

- Advertisement -

Άνανδρη επίθεση, δέχτηκε σήμερα συμπολίτης μας και γνωστός επιχειρηματίας…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog , ο γνωστός επιχειρηματίας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 3 άνδρες σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου . Τα αίτια είναι δυσανάλογα σε σχέση με την έκβαση της επίθεσης και αυτό διότι ο άτυχος συμπολίτης μας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου με διάφορες κακώσεις και θα παραμείνει προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ένας εκ των δραστών είναι γνωστός στους κόλπους του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου αφού διακρίνεται για τον πρότερό του βίο. Και οι 3 δράστες αναζητούνται από τις αρχές.

To loutrakiblog εύχεται τα περαστικά στον φίλο και συμπολίτης μας και απεύχεται ανάλογες άνανδρες επιθέσεις βίας για οποιονδήποτε λόγο στο μέλλον.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. afou tous kserete giati den tous grafete?????ksipniste loutrakiotes oso einai noris akoma kai parte ton nomo sta xeria sas!!!!!!giati ama perimeneis apo tin astinomia….konomises…..simera o hlias avrio kapoios apo emas!!!!!!!!!!perastika sto paidi!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog