Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Α.Ο ΣΟΛΩΜΟΥ 1-1

- Advertisement -
Ο κακός του… ο καιρός
Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν

βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην προσπάθειά τους για ένα καλό ποδοσφαιρικό θέαμα μπροστά στους περίπου 60 ηρωικούς οπαδούς που αψήφισαν το δριμύ ψύχος και τον δυνατό αέρα και βρέθηκαν στις κερκίδες του Θώδειου το μεσημέρι του Σαββάτου.


Οι οράνιε παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, δεδομένων των απουσιών του τιμωρημένου Αποστολάκη και των τραυματιών Σέγγα και Κρίκα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευνοικό αέρα και μοιραία να δημιουργήσουν κινδύνους στην περιοχή του Παναγιωτόπουλου.

Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 2ο μόλις λεπτό, όταν ο Καλλάς τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Χρυσαφίδη, αλλά ο Στέφης με τα πόδια απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του επιθετικού των οράνιε. 

Στο 5ο λεπτό, ο Καραχάλιος εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια θέση, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου. Η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα κατέληξε μέσα στην περιοχή, εκεί όπου ο Tshiendambinda βγήκε από τα μαρκαρίσματα  αλλά αιφνιδιασμένος από την τροχιά της μπάλας, προσπάθησε απέναντι από τον Παναγιωτόπουλο να πλασάρει άτσαλα, με το στήθος. Ο τερματοφύλακας των οράνιε μπλόκαρε εύκολα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν το fair play σε μαρκάρισμα στον Χρυσαφίδη στο χώρο του κέντρου και συνέχισαν την προσπάθειά τους. Η άμυνα των οράνιε κοντοστάθηκε και ο Παππάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Παναγιωτόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας των οράνιε απέκρουσε δύο φορές με τα πόδια τα διαδοχικά σουτ του Παππά.

Στο 11ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μίχας, μέσα από την περιοχή, προσπάθησε να σουτάρει και ο Μπέκος Φ. τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε το πέναλτι και ο Χρυσαφίδης ευστόχησε για να σημειώσει το 1 – 0.

Στο 15ο λεπτό, ο Τσατσόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Χρυσαφίδης την κεφαλιά πάσα στον Αντωνίου στη μικρή περιοχή, αλλά ο Στέφης πρόλαβε την τελευταία στιγμή και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 18ο λεπτό, ο Γεώργαρης Ι. βρέθηκε σε επικίνδυνη θέση μέσα στην περιοχή, αλλά ο Παναγιωτόπουλος με τα πόδια απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του νεαρού επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Στο 34ο λεπτό, το σουτ του Χρυσαφίδη θα περάσει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στέφη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με ευνοικό σκορ και… αέρα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλο γκολ και να φτάσουν εύκολα στη νίκη.

Θα μπορούσαν, λέμε, αν οι ποδοσφαιριστές των οράνιε δεν ξόδευαν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στο να συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη.Λάθος μεταβιβάσεις, κακές επιλογές, επιπόλαια φάουλ, ασυνεννοησία… Όλα αυτά ξεδιπλώθηκαν στο χορτάρι του Θώδειου στο δεύτερο ημίχρονο. Η τραγική αυτή εικόνα, άσχετα από απουσίες ή από κακές καιρικές συνθήκες, θα πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί.

Οι οράνιε, στο δεύτερο ημίχρονο απείλησαν με τα σουτ εκτός περιοχής των Μίχα (48′), Χρυσαφίδη (64′) και Γκαρμίρη (87′), τα οποία πέρασαν λίγο πάνω ή δίπλα από τα δοκάρια του Στέφη. 

Επίσης, με τη σέντρα σουτ του Μίχα στο 85ο λεπτό, που με τη βοήθεια του αέρα ανάγκασε τον Στέφη, με υπερένταση, να διώξει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του.

Αυτές ήταν οι επικίνδυνες στιγμές των οράνιε στο δεύτερο ημίχρονο, από τις οποίες καμία δεν προήλθε από κάποια συντονισμένη επιθετική προσπάθεια.

Και με τους ποδοσφαιριστές των οράνιε “κοιμισμένους” και ίσως και εφησυχασμένους, η ζημιά ήρθε στο 74ο λεπτό, όταν ο Tshiendambinda έκανε τη σέντρα, ο Μήτρου μέσα στην περιοχή στόπαρε τη μπάλα και με κοντινή κεφαλιά κρέμασε τον Παναγιωτόπουλο για να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Πέρα από το γκολ, η μοναδική ίσως αξιομνημόνευτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, που είχε πολλές διακοπές λόγω φάουλ και μικροτραυματισμών, ήταν η φάση του 89ου λεπτού. 

Η άμυνα των γηπεδούχων έχει ανέβει ψηλά και ο κ. Καρσιώτης δεν καταλογίζει ένα οφθαλμοφανές φάουλ επί του Μαυρέλη. Ο Καλλιμάνης ξεκινάει από το χώρο του κέντρου μια κούρσα μόνος του προς την αντίπαλη εστία, αλλά φτάνοντας έξω από την περιοχή, δεν κάνει καλό κοντρόλ και ο Παναγιωτόπουλος που έχει βγει εγκαίρως, θα απομακρύνει με δυνατό σουτ. Η μπάλα καταλήγει έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, στον αμαρκάριστο Αντωνίου, που ενώ είχε χώρο για να διεισδύσει, προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ πασάροντας στο σημείο του πέναλτι, στον ξεμαρκάριστο Χρυσαφίδη. Η πάσα όμως είναι κακή και δίνει την ευκαιρία στον Στέφη να προλάβει και να διώξει σε πλάγιο. 

12.11.2011 at 15:00 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ       Εισιτήρια: 60
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ  1 – 1  Α.Ο ΣΟΛΩΜΟΣ
Διαιτητής: Μ.Καρσιώτης
Α Κορινθίας / Αγωνιστική-αγώνας
Σκόρερς
Δημήτρης Χρυσαφίδης (Πεν.) (11)
74 Μήτρου
Αρχικές Ενδεκάδες
Π.Α.Ο. Λουτράκι:
Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γκαρμίρης, Γιάννης Μίχας, Παναγιώτης Ανδρεατίδης, Γιάννης Δημαρακης, Κώστας Αντωνίου, Δημήτρης Μαυρέλης, Δημήτρης Τσατσόπουλος, Θανάσης Γιαννακούλης, Θανάσης Καλλάς, Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αναπληρωματικοί: Φώτης Κορδώσης. Γεράσιμος Βουτσινάς. Κώστας Παυλάτος. Παντελής Πανταζής, Δημήτρης Παπαγρηγορίου, Σωτήρης Γεώργας, Γιώργος Τσουμάνης
Αλλαγές : Γεράσιμος Βουτσινάς -> Θανάσης Καλλάς (58)
Σωτήρης Γεώργας -> Γιάννης Δημαρακης (71)
Παντελής Πανταζής -> Παναγιώτης Ανδρεατίδης (77)
Α.Ο. Σολωμός: Στέφης, Γκότσης, Φαρμάκης, Μπέκος Φ., Tshiendambinda, Μπέκος Δ., Γεώργαρης Ι., Γεροβασίλης, Παππάς, Καραχάλιος, Μπέκος Δ.Σ
Αναπληρωματικοί: Σοφός, Μήτρου, Κόλλιας, Λαγός, Γκίγκελος, Γεώργαρης Β., Καλλιμάνης
Αλλαγές : 51 Παππάς – Μήτρου
51,  Μπέκος Δ.Σ – Καλλιμάνης
73 Καραχάλιος – Γκίγκελος
Κίτρινες Κάρτες
Δημήτρης Χρυσαφίδης (15), Θανάσης Γιαννακούλης (54)
16 Μπέκος Φ., 17 Μπέκος Δ., 66 Γκότσης. 81 Μήτρου, 91 Tshiendambinda

πηγή : www.aoloutraki.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog