Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Δεν είμαι Χριστιανός, ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου», δήλωσε ο Notis(video)

- Advertisement -

Ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό μου» και τη Φαίη Σκορδά εκτός των άλλων αποκάλυψε πως δεν είναι Χριστιανός και εξήγησε το λόγο…

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν πιστεύει στο Θεό. Εκείνος τη ρώτησε αν πιστεύει εκείνη και πού ξέρει πως υπάρχει Θεός και πιστεύει. Αν το γνωρίζει να του το πει για να πιστέψει και ο ίδιος.
«Αυτός που έχει κυβερνήσει τον πλανήτη μας εδώ και πάρα πολλές χιλιάδες για να μην πω εκατομμύρια χρόνια είναι το σκότος. Είναι το κακό. Δεν πιστεύω στο κακό. Υπάρχει το κακό σε όλες τους μορφές. Το κακό υπερισχύει γιατί είναι πολύ ισχυρότερο του καλού. Εγώ δεν λέω πιστεύω. Τι να πιστέψω; Να πιστέψω κάτι που δεν γνωρίζω; Αγνωστικιστής είμαι. Άμα μάθω κάτι θα το πω και σε εσάς. Εσείς ξέρετε και δεν μου λέτε τι είναι».
Στις δύσκολες όμως στιγμές έχεις πει ποτέ «Θεέ μου βοήθα με;», τον ρώτησε η Φαίη.
«Το έχω πει κι εγώ. Θέλω να υπάρχει μια ανώτερη δύναμη από οποία να ζητήσω ελεημοσύνη. Ζητιάνος κι εγώ τις δυο φορές που ζήτησα ελεημοσύνη από το υπέρτατο, δεν ξέρω τι είναι ο Θεός. Γύρω μου κυριαρχεί το κακό. Τον εωσφόρο που τον έχετε για το κακό, τον σατανά, αυτός που φέρνει το φως, τον διώξατε. Ε, το αντίπαλο δέος είναι το σκοτάδι. Εσείς συνεχίζετε να πηγαίνετε στην εκκλησία και να πιστεύετε σε κάτι που δεν ξέρετε. Κι ο Μπους Χριστιανός είναι, τα ξέσκισε όλα, βομβάρδισε μια χώρα ολόκληρη».
Αποκαλύπτει πως δεν έχει πάει ποτέ στην εκκλησία.
«Δεν είμαι Χριστιανός, ούτε τα παιδιά μου είναι. Επειδή υπήρχε ένας ναός κοντά στον παλιό αεροδιάδρομο του Ελληνικού, και μια φίλη μας βάπτιζε το παιδάκι της πήγα, αλλά δεν είμαι Χριστιανός. Και είδα έναν ιερέα, που ο άνθρωπος ήταν άγιος. Και είπα τα παιδιά μου όπως κι εγώ δεν θα είναι Χριστιανοί, όμως επειδή αυτός ο άνθρωπος ήταν άγια φυσιογνωμία, εγώ θα φέρω τα παιδιά μου χωρίς να πιστεύω σε αυτό το μυστήριο, κι αυτός ο άνθρωπος θα τα αγγίξει. Καλό θα τους κάνει. Βάπτισα τα παιδιά μου χωρίς να πιστεύω στη Χριστιανοσύνη».


*gossip-tv

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    Η ΠΙΣΤΗ (ΟΧΙ Η ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ….

  2. Και εγώ πιστέυω πως θα πρέπει να έχουμε πίστη είτε υπάρχει ο Θεός που λένε, είτε όχι γιατί σίγουρα μας
    βοηθάει ψυχολογικά, αλλά αυτό που είπε ο Σφακιανάκης οτι είναι αγνωστικιστής εννοούσε δεν πιστεύει σε κάτι που
    δεν ξέρει. Προφανώς, δεν πιστεύει στους ανθρώπους που μπορεί να έχουν παρερμηνεύσει τα λόγια και τα έργα του Χρίστου. Δεν εννοούσε τον Θεο! Και αν το σκεφτούμε λογικά έχει δίκιο γιατί και η εκκλήσια (μεγάλο ποσοστό, όχι όλοι) είναι ενα "καλοφτιαγμένο" σύστημα.
    Εγώ αυτό καταλαβαίνω οτι λέει, γι αυτό βάφτισε και τα παιδιά του παρόλο που δεν πιστεύει. Γιατί θεώρησε πως αυτός ο παπάς δεν ήταν λαμόγιο που ήταν στο βατοπέδι
    αλλά ενος πραγματικός πιστός.
    Δεν νομίζω οτι είναι κομπλεξικός, το αντίθετο ειναι ανοιχτόμυαλος και ψάχνει την ουσία, όχι οτι πασάρουν τα ΜΜΕ, τα κόμματα, η εκκλησία.
    Σημασία έχει να πιστεύεις στο ΚΑΛΟ! Οχι σ ενα όνομα μιας θρησκείας… Γνώμη μου….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog