Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαμαράς: “Μην κόβετε το ρεύμα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν”

- Advertisement -

Mιλώντας λίγο πριν την ψηφοφορία για παροχή ψήφου επιστοσυνης
στην Βουλή είπε ότι την αποστολή της κυβέρνησης την έχουμε ορίσει σαφώς και περιέγραψε το τρίπτυχο να ξεμπλοκάρει η 6η δόση, να προωθηθεί η ολοκλήρωση της νέας δανειακής σύμβασης και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.

«Όσοι προσπαθούν να επιμηκύνουν την θητεία της την υπονομεύουν αυτήν την κυβέρνηση δεν την ευνοούν», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ.Σαμαράς, αναφερόμενος στο θέμα της υπογραφής, είπε ότι οι αποφάσεις του κοινοβουλίου και όχι οι προσωπικές δηλώσεις δεσμεύουν τη χώρα,.
Πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει όσα νομοσχέδια συμφωνεί και θα καταψηφίσει αυτά με τα οποία διαφωνεί.

Κάνοντας ειδική αναφορά στο θέμα των ταξί, είπε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να ψηφίσει απελευθέρωση με πληθυσμιακά κριτήρια, θέση με την οποία συμφωνούν και άλλα κόμματα και είχε προωθήσει αρχική η προηγούμενη κυβέρνηση, μέχρι την αλλαγή του αρμόδιου υπουργού.

ΝΔ: Όποιος καταψηφίσει θα διαγράφεται

Θέμα κομματικής πειθαρχίας θέτει ο Αντώνης Σαμαράς για την σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης. Το είπε ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος Ι.Τραγάκης.

Ο κ.Τραγάκης δήλωσε ότι όποιος βουλευτής της ΝΔ δεν ακολουθήσει την κορυφαία απόφαση του κόμματος, όπως είναι η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, θέτει εαυτόν εκτός κόμματος.

Δηλαδή προανήγγειλε την διαγραφή του βουλευτή της Ν.Δ. Πάνου Καμμένου ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει.

Οταν ρωτήθηκε εάν διαφοροποίηση αποτελεί και η μη παρουσία του βουλευτή την ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας απάντησε θετικά.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση, αν πραγματικά πιστεύει αυτά που λέει, δεν έχει παρά να τα διεκδικήσει μέσα από την κυβέρνηση. Ολα τα άλλα είναι για στάχτη στα μάτια. Με την σημερινή της ψήφο εμπιστοσύνης, ψηφιζει την πολιτική του υποτιθέμενου αντιπάλου της Γιώργου Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ. Φτάνει πια το δούλεμα και ο αντιμνημονιακός οίστρος, τρομάρα σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog