Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απαγορεύεται ο αυνανισμός σε πριγκιπικό πανεπιστήμιο!

- Advertisement -

Αποσβολωμένοι κοίταζαν την ανακοίνωση έξω από τις ανδρικές τουαλέτες οι φοιτητές του πανεπιστημίου St. Andrews, όπου φοίτησε το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας Ουίλιαμ και Κάθριν…

Έχουμε ακούσει για απαγορεύσεις και απαγορεύσεις, αλλά αυτή του βρετανικού πανεπιστημίου πάει για «Όσκαρ» ιδιορρυθμίας.

Η ανακοίνωση στο W.C. των ανδρών, που φέρει την σφραγίδα και το λογότυπο του Πανεπιστημίου, έγραφε ρητά και ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται ο αυνανισμός! Η επιχειρηματολογία δε του συγγραφέα της απαγόρευσης, το λιγότερο τσακίζει κόκκαλα! Κοιτάξτε τι έγραψε ο αθεόφοβος… «Ο αυνανισμός αποτελεί παραβίαση των πανεπιστημιακών κανονισμών και οι φοιτητές καλούνται να μην λερώνουν το πρόσφατα ανακαινισμένο πάτωμα της τουαλέτας με σπέρμα!».

Και τώρα έρχεται το καλύτερο… σε τόνο αυστηρό και επιστημονικά κατοχυρωμένο η σύσταση καταλήγει: «το πάτωμα της τουαλέτας δεν έχει σχεδιαστεί για να υποδέχεται το σπέρμα σας». Αχ βρε εσείς οι εγγλέζοι είστε πράγματι ξεκαρδιστικοί… Πάντως ένα θεωρείται σίγουρο ότι το κείμενο το έγραψε γυναίκα με διδακτορικό στην οικιακή οικονομία.

Γιατί πέστε μου αν διαβάζατε αυτή την παράγραφο, σε άνδρα θα πήγαινε το μυαλό σας; «Δεδομένου πως η υπερβολική ποσότητα σπέρματος λεκιάζει τα πλακάκια σε βαθμό που να απαιτείται επαγγελματικός καθαρισμός, κάτι που κοστίζει μερικές χιλιάδες λίρες, αν αυτή η συνήθεια συνεχιστεί θα έχει αντίκτυπο στα δίδακτρα του επόμενου έτους».

“Είναι τα δικά σας χρήματα” καταλήγει η ανακοίνωση και παρακαλεί όποιον βαριέται και θέλει να αυνανιστεί να πάει σπίτι του και να μη το κάνει σε χώρους του Πανεπιστημίου.
Τέλος, στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται πως η γραμματεία της βιβλιοθήκης μπορεί να λύσει οποιαδήποτε απορία επί του θέματος!

Καλέ παιδιά εκεί στο St. Andrews άντε να τα δεχτώ εγώ όλα και την απαγόρευση και τους λεκέδες στα πλακάκια που δεν βγαίνουν και το ταπεινό πάτωμα που είναι σχεδιασμένο για επιλεκτικές καταστάσεις. Η βιβλιοθήκη για πληροφορίες επί του θέματος που κολλάει; Είναι αυτό που λέμε δε ****που δε **** δεν πας για διάβασμα αγοράκι μου.

star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog