Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σκοτώθηκε ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή!

- Advertisement -

Τραγική εξέλιξη είχε το γύρισμα ενός βίντεοκλιπ του γνωστού τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή σε ένα κτίριο στην περιοχή της Ελευσίνας…
  Eνώ όλα κυλούσαν με βάση το σενάριο του κλιπ, ξαφνικά κομμάτι από την οροφή του πλατό ξεκόλλησε, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και καταπλάκωσε τον άτυχο μουσικό, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν νεαρό μουσικό, ανάμεσα στα 25 με 30 έτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με αρκετούς καταξιωμένους καλλιτέχνες.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γνώρισα τον Πλάτωνα 3 χρόνια πριν , όταν και φιλοξενήσαμε τον Μύρωνα με το συγκρότημά του στο fourteen στο Λουτράκι. Τότε βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους αυτά τα παιδιά , αλλά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση γιατί δεν έδειχναν κανένα σημάδι καβαλήματος και πιο πολύ από όλους ο άτυχος Πλάτωνας , με τον οποίο επιδοθήκαμε σε μπαράζ ανεκδότων μιας και είχε σπάσει ο πάγος από την πρώτη στιγμή. Κράτησε όμως το καλύτερό του ανέκδοτο για σήμερα. Μπορεί να μην γέλασα , άλλωστε τα ανέκδοτα δεν προορίζονται μόνο για το γέλιο, αλλά με έκανε να συνειδητοποιήσω πως η ίδια η ζωή είναι ένα ανέκδοτο.

    Πλάτων , καλό ταξίδι !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog