Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Κομμένες οι εμφανίσεις στην TV γιατί αλλιώς…»

- Advertisement -

Ένα ολιγόλογο αλλά αυστηρό sms έλαβαν χθες οι βουλευτές
του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με αποστολέα τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του κόμματος προφανώς αντιλήφθηκε ότι οι τέσσερις υπουργοί και υφυπουργοί του κόμματος στην κυβέρνηση Παπαδήμου παράγιναν… μαϊντανοί σε τηλεοπτικά κανάλια σε ραδιόφωνα και αποφάσισε να τους επαναφέρει στην τάξη: «Είναι ώρα για δουλειά και όχι για τηλεοπτικές εμφανίσεις. Στα κανάλια θα βγαίνετε μόνο για να παρουσιάσετε και να υπερασπιστείτε το κυβερνητικό σας έργο».
Το μήνυμα Καρατζαφέρη ήταν λακωνικό και εστάλη μεν σε όλους τους βουλευτές αλλά παραλήπτες ήταν ουσιαστικά οι κ.κ. Μάκης Βορίδης , Γιώργος Γεωργίου, Αδωνις Γεωργιάδης και Αστέριος Ροντούλης, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει ρεκόρ τηλεοπτικών εμφανίσεων.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αντιλήφθηκε ότι αυτή η υπερβολική έκθεση στη δημοσιότητα και μάλιστα για θέματα όπως οι πινακίδες με πολυτονικό στο γραφείο του κ. Γεωργιάδη και τα ούζα και τα τσίπουρα του κ. Ροντούλη με τους πατριώτες του στη Λάρισα είναι πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα του κόμματος κι έσπευσε να βάλει απαγορευτικό.
«Να δούμε πώς θα κόψει το γυαλί από τον Αδωνι» αναρωτιόταν άσπονδος φίλος του κ. Γεωργιάδη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog