Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σοκάρουν τα γερμανικά σχέδια για δημιουργία υπερκράτους στην Ευρώπη!

- Advertisement -

Σενάρια που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι συγγραφείς κατασκοπευτικών θρίλερ, φέρνει στο φως η εφημερίδα Daily Telegraph, και αφορούν στο μέλλον της Ευρώπης, αλλά με τα πιο μελανά χρώματα.
Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα και αφορούν σχέδια του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, το Βερολίνο οραματίζεται έναν ηγετικό ρόλο στην Ευρώπη, σχεδιάζοντας παράλληλα να έχει τον πρώτο λόγο στις οικονομίες των χωρών και να παίρνει και μέτρα, όταν χρειάζεται για τους “απείθαρχους”….

Το συγκεκριμένο έγγραφο, αποκαλύπτει σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι οι Γερμανοί επιθυμούν τη δημιουργία ενός πανίσχυρου ευρωπαϊκού σώματος που θα επιτηρεί και θα παίρνει μέτρα για τις οικονομίες των προβληματικών χωρών, ενώ η εθνική κυριαρχία θα πηγαίνει… περίπατο!
Το σχέδιο προβλέπει κατάληψη της χώρας που θα έχει πτωχεύσει από το ευρωπαϊκό σώμα που οραματίζονται οι Γερμανοί και όσοι ασκούν τη διακυβέρνηση θα δίνουν λόγο μόνο στις Βρυξέλλες.
Και αν το μυαλό σας, πηγαίνει στους”συνήθεις υπόπτους”, όπως είναι η Ελλάδα και η Πορτογαλία, κάνετε λάθος, γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Γερμανοί βλέπουν πιο μακριά στον πυρήνα της Ευρωζώνης, όπως για παράδειγμα την Ιταλία, την Ισπανία, ακόμη και τη Γαλλία.
Απαγορεύονται τα δημοψηφίσματα:
Τα μαντάτα από το Βερολίνο, σύμφωνα με την DT, αφορούν και τους Βρετανούς, αν και βρίσκονται εκτός ευρωζώνης.
Η Γερμανίδα καγκελάριος σκέπτεται να μην επιτρέψει στον Κάμερον να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, με το οποίο οι Βρετανοί καλούνται να αποφασίσουν, αν θα επιστραφούν στη χώρα τους εξουσίες που έχουν παραχωρηθεί στις Βρυξέλλες.
Αν έχει απορίες ο Κάμερον για το είδος των πιέσεων, ας… τηλεφωνήσει στον Γιώργο Παπανδρέου, να τον ρωτήσει πώς τα πέρασε στις Κάννες!
 *star.gr


- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. s-spinos:
    Αυτός ο Νοέμβρης μας έφερε μια "επιστημονική" ΧΟΥΝΤΑ.
    Α ν τ ι σ τ α θ ε ί τ ε.

    "Δεν λυπάμαι τα γηρατειά που φεύγουν,-
    τα μωράκια που έρχονται άθελά τους να ζήσουν σκλάβοι, σ΄έναν
    κόσμο ελεύθερων αφεντάδων. Θα τους μαθαίνουν:
    η σκλαβιά τους χρέος εθνικόν και σοφία του πανάγαθου.
    Πότε θ΄αναστηθούν οι σκοτωμένοι;"
    Κώστας Βάρναλης. 20 Οκτώβρη 1973

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog