Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκτός ο Ιμπαγάσα

- Advertisement -

Χωρίς τον Άριελ Ιμπαγάσα θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε αφού συνέχισε να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και μοιραία ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον απέκλεισε από την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη…

O 34χρονος άσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Πέραν των γνωστών απουσιών των Φέισα και Παπάζογλου, εκτός έμεινε και ο Φετφατζίδης.

Η 18μελής αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι φόβοι που υπήρχαν για την κατάσταση του Ιμπαγάσα επιβεβαιώθηκαν. Ο «Κάνιο» το πάλεψε, «τέσταρε» τις δυνατότητές του, αλλά άντεξε μόνο δέκα λεπτά σε έντονους ρυθμούς. Το κενό του είναι σημαντικό και μένει να φανεί ποιος θα κληθεί να το καλύψει. Οι υποψήφιοι είναι δύο, ο Φουστέρ και ο Γέστε. Το άλλο δίλλημα του Βάσκου είναι ποιος θα αγωνιστεί δίπλα στον Ορμπάιθ στα χαφ. Ο Μακούν ή ο Μοδέστο.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν «κλειδωμένες». Τερματοφύλακας θα είναι ο Μέγερι, στην άμυνα- από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης, αριστερό χαφ ο Μόνχε, δεξί ο Μιραλάς και στην επίθεση ο Τζεμπούρ.

Πηγή: sportfm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog