Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:«ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

- Advertisement -

Η Παρέμβαση Πολιτών λύνει προβλήματα του τόπου

Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση δεν έχει καμία πρόθεση να συμμετέχει στο «μνημόσυνο» για τον ένα χρόνο της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη. Συνειδητά «απέχουμε» από αυτόν τον δημόσιο διάλογο. Προτιμάμε να δουλεύουμε για τους συμπολίτες, ώστε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά τους, να λύσουμε κάποια από τα προβλήματα του τόπου…

Στο πλαίσιο αυτό το τελευταίο 20ήμερο:

-Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών κ. Γιώργος Γκιώνης, μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κυρία Μαρία Πρωτοπαππα και κ. Σπύρο Ράτη επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας και κατέθεσαν ολοκληρωμένο φάκελο για την εγκατάσταση της Soussaki Logistics στο Σουσσάκι Αγίων Θεοδώρων.

-Η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Μαρία Πρωτοπαππά, μαζί με τον υποψήφιο κ. Τάκη Στέφα, επισκέφθηκαν τον Διευθυντή Διοικητικού Προσωπικού και Ασφαλείας ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ κ. Δημήτρη Κανελλόπουλο, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η επιχείρηση θα τροφοδοτεί με πετρέλαιο την μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, αλλά και το Γυμνάσιο Αγίων Θεοδώρων.

-Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων «αποκόμισε» 155.000 ευρώ από την ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», ύστερα από την πρόταση που είχε υποβληθεί επί Δημαρχίας Γ. Γκιώνη. Συγκεκριμένα εντάχθηκε στο έργο με τίτλο «Καινοτόμες Ψηφιακές Υπηρεσίες Που Συνδράμουν Στην Αμφίδρομη Ενημέρωση Δήμου – Πολίτη, Για Πολιτιστικούς Τόπους/Δρώμενα Του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων» (154.409 ευρώ).
Το έργο αφορά την ανάδειξη πολιτιστικών δρώμενων και πολιτιστικών χώρων (π.χ. αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, εκκλησιών, κ.λπ.), μέσω αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες. Έτσι ο Δήμος θα δημιουργήσει, θα εγκαταστήσει και θα λειτουργήσει ένα πληροφοριακό σύστημα με σκοπό την ανάδειξη/προβολή πολιτιστικού περιεχομένου –μέσω παροχής αμφίδρομων ψηφιακών υπηρεσιών στους πολίτες.

Ελπίζουμε τον επόμενο χρόνο η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη να έχει καταλάβει ότι οφείλει να εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, να μάθει να συνεργάζεται και να διοικεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ……ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ +230.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΦΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΟΥ 2010 (360.000 του 2010.. μειον 130.000 που κοστισε το 2011) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…..ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…..ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ(ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ), ΣΧΟΛΕΙΑ(ΛΥΚΕΙΟ),ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ,ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ(ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ?) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…….ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ(ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. παλιά ΔΑΕΤ) ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ 40.000.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΣΑΣ(90.000.000 ΑΠΟ ΤΟ 1995)ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΜΕ 120.000 ΕΥΡΩ ΤΑΜΕΙΟ??????????????????????????????????????????????????
    ΜΑ ΤΙ ΜΑΛ….Σ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!!!!

  2. φιλε μου 6.52……
    πες μας εσυ τι εκανε η σημερινη δημοτικη αρχη….
    γιατι εγω εκτος τις ιντριγκες που εχουν μεταξυ τους μονο ανυπαρξια βλεπω….

  3. Γιατί κόβετε τα σχόλια ρε παιδιά επειδή είπαμε γιατί το Λουτράκι πενθεί
    με τις μαύρες σημαίες που έχουν κατακλύσει όλο το μήκος της Κεντρικής Λεωφόρου;
    Ποιος πλήρωσε γι αυτό τον απαράδεκτο ¨στολισμό¨ ; Και γ@ ώ.την έμπνευση της ιδέας .
    των αρμοδίων . Μαύρα κι άραχνα Χριστούγεννα έρχονται στο Λουτράκι και σε όλη τη Ελλάδα και σεις κύριοι το χαβά σας .
    RG

  4. s-spinos:
    ησύχασε φίλε των 11:07, τώρα που ο περιφερειάρχης μας, ετοιμάζει την Ειδική Οικονομική Ζώνη Πελοποννήσου, (κοινώς
    προτεκτοράτο Γερμανικής επαρχίας) εκεί να δεις στολισμούς με γυαλιστερές γιρλάντες μισθών και ημερομισθίων διακοσίων (200) ευρώ το μήνα.
    γι΄αυτό καλά θα κάνουμε (αφού δεν βγαίνουμε στις πλατείες και στους δρόμους και περιμένουμε σωτήρες) να αρχίσουμε την εκπαίδευση για το πως θα μάθουμε να ζούμε σκλάβοι.

  5. Αυτά τα πανό/επίστηλα ή όπως λέγονται εκτός του ότι σου πλακώνουν την καρδιά, δεν διαβάζονται κιόλας, άμα οδηγείς και προσπαθείς να διαβάσεις τι λένε δεν υπάρχει περίπτωση θα στουκάρεις!!

  6. ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ!!!!ΑΠΟ 11.4ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΠΑ ΕΦΘΑΣΕ 20.ΟΟΟ.ΟΟΟ..ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ..ΤΟ ΚΕΠ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2006 600.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ 1.580.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ/???ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010 ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ???15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ 54.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΑΕΤ 80.000.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 134.700.000 ΕΥΡΩ..ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!!! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΑ!!!ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ!!!!ΤΙ ΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ????ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ Η ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ?ΑΠΛΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!6.000.000ΕΥΡΩ ΧΡΕΗ!!!!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΄'' Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΛΕΞΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!

  7. Oι λαλίστατοι της προηγούμενης δημοτικης αρχής προσπαθούν να μας πείσουν πόσο καλά διοικούσαν με τις απαράδεκτες και τυχοδιωκτικές ενέργειες που τους εκθέτουν και εκθέτουν το σύνολο των αιρετών του δήμου μας και συγκεκριμμένα:1]Ποιός τους νομιμοποίησε να πάνε στο Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ για το εργοστάσιο χημικών στο σουσσάκι,που γνωρίζουν πολύ καλά πως κατέχει η δημοτική αρχή και η επιτροπή αγώνα όπου συμμετέχουν και οι ίδιοι;2]Μήπως νομίζουν ότι συνεχίζουν να διοικούν το τόπο και να τον εκθέτουν,όπως έκαναν 4 χρόνια,[εκπομπή ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ κλπ εμφανίσεις τηλεοπτικές τοπικές και όχι μόνο,όπου τα μαργαριτάρια του λόγου του πρώτου πολίτη του τόπου ήταν απίστευτα]3]Με ποιά αρμοδιότητα και εξουσιοδότηση η κα Πρωτοπαππά πήγε στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ και ζήτησε από τον αρμόδιο πετρέλαιο;Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να δώσει εξηγήσεις,διαφορετικά ο κάθε πολίτης μπορεί να υποθέσει ότι θέλει.Κύριοι της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ εαν ο κόσμος είχε μείνει ικανοποιημένος απο ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ θα σας έδινε και δεύτερη τετραετία,όμως απεναντίας σας έστειλε το μήνυμ α να ΑΛΛΑΞΕΤΕ αλλά εσείς ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ…..

  8. Να δείτε που θα πάτε εσείς ανεγκέφαλοι, που η μόνη παρουσία σας μέχρι τώρα είναι στα blog για να δικαιολογήσετε τα μεροκάματά σας, που έχετε μηδέν έργο, έχετε χάσει ότι νόμιμη προθεσμία υπάρχει για οτιδήποτε αφού ξεκατινιαζόσαστε μεταξύ σας στα blogs που μόνο ψέματα και φιγούρα είσαστε και καταφέρατε να έχουν μετανιώσει που σας ψήφισαν ακόμα και τα σόγια σας, ταγάρια ε ταγάρια!!!!

  9. Mπραβο στην Παρεμβαση και στις πρωτοβουλιες της.
    Ευτυχως που δινετε εμπρακτα το παρον ,μηπως και κινηθει κατι.
    Μια δημοτικη αρχη στην πληρη μιζερια της και στην πληρη ανεπαρκεια της .
    Η" κανω λαθος?
    Οσο για καποιους που μιλανε για βουληση λαου ,μαλλον θα ελεγα για βουληση Παυλινου ,οπου και τροφοτης ψηφων του Λογοθετη.
    Στον 6,47 απαντω οτι η βουληση του κοσμου εφερνε πρωτο τον Γκιωνη ,[ και ο οποιος εχασε μονο για 1,1/2 % ],οπου και τα υψηλα ποσοστα του στον πρωτο γυρο .Αλλο, αν μετα ο Παυλινος επεξε τα ρεστα του και παρουσιασε αυτο το αποτελεσμα.
    Απο την αλλη ο Γκιωνης σαν δημαρχος των εργων ,οπως και τον αποκαλουν ,εξ οσων γνωριζω ,εκανε εργα που μονο ο ιδιος τα γνωριζε ,και αυτο γιατι επελεξε να δουλευει και οχι να κανει δημοσιες σχεσεις ,φρου-φρου και αρωματα . Και αυτο ηταν και το λαθος του .
    Ομως κοντα- σιμα τα Γιαννενα ,οι δημοτες εχουν κριση και θα αποκαταστησουν την καταφορη αδικια ,που εφερε τον τοπο μας σ αυτο το ανηκουστο χαλι.
    6,52 και 4,40 επειδη προκειται περι του ιδιου προσωπου εισαι συκοφαντης ,εκτος τοπου και χρονου ,αλλα πανω απο ολα ,εισαι εμπαθης ,στερεισαι επιχειρηματων ,και αυτα που παρουσιαζεις ,ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε.
    Και βεβαια πρεπει, οι της Παρεμβασης να ειναι , λαλιστατοι ,γιατι η μουγγαμαρα μονο αποχαυνωσει φερνει.
    Δεν πιστευω ,να σε στενοχωρησα ? η αληθεια ειναι πικρη !!!
    καληνυχτα

  10. Ετσι ,με το φτωχο μου το μυαλο , πειτε μου κυριοι εσεις που τα βλεπετε ολα ροδινα ,και κατηγορειτε τους προηγουμενους ,εχει γινει κανενα εργο και δεν επεσε στην αντιληψη μου ?
    Στην αντιληψη μου ομως επεσε ,το απλουστατο και αυτονοητο ,ελλειψεις λαπτηρων του δημοτικου φωτισμου ,κατι λακουβες μεγαλυτερες απο το μπο.ι. μου ,που καθε μερα αυξανοντε και πληθυνοντε ,οσο για τα μεγαλυτερα και ουσιωδη ,ουτε λογος να γινεται.

  11. Καλα που υπαρχει το διαδυκτιο και ξεγκαβωνομαστε .,συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια της κ. Πρωτοπαππα για
    το πετρελαιο του Κολυμβητηριου ,τι περιμενει ο 6,47 ,μην κουνηθει ο Λογοθετης ,σωωωπα καλε που πληγωθηκε ,μαλλον βολεψε την αναβλητικοτητα του .

  12. s-spinos:
    θα το πω άλλη μια φορά, όσο η Δημοτική μας αρχή και οι παρατρεχάμενοι γύρω της προσπαθούν να καταξιωθούν από λάθη ή
    παραλήψεις της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, τόσο θα βουλιάζει στην ανυποληψία.
    βάλτε πρώτα εσείς οι ίδιοι ένα τούβλο στον τοίχο, και αφήστε
    εμάς τους δημότες να κρίνουμε ποιός το τοποθέτησε καλύτερα.
    έχετε γίνει γελοίοι με αυτές τις κατινιές, ούτε "γυναικούλες"
    (ζητώ συγγνώμη από τις γυναίκες) στις παλιές αυλές δεν
    ξεκατινιζόντουσαν έτσι.
    θα περίμενε κανένας έστω και ψήγματα σοβαρότητας από τον περίγυρο του Δημάρχου.

  13. Τρελλο γατι ,εισαι ολα τα λεφτα .
    Να πας στον μπουμπουκο Αδωνι ,μια και τα λες καλα ,να σου δωσει μια τριηρη και μαζι να ταβαμε τα κουπια στην λακκουβα που εχω εξω απο την πορτα μου ,και απο υποσχεσεις αλλο τιποτα .
    Και εγω εχω την αισθηση οτι καναμε λαθος για τις επιλογες μας .

  14. Η δημοτική αρχή πρέπει να είναι η μόνη που δεν συχτιρίζει τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες,αφού από την μία λειτουργούν ως άλλοθι για την ανυπαρξία της και από την άλλη καλύπτουν την αδράνειά της αφού η πλειοψηφία των δημοτών δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με την χειμερία νάρκη της(τείνει να γίνει μόνιμη ξεπερνώντας όλους τους φυσικούς νόμους……)
    Δυστυχώς η καθημερινότητα λειτουργεί με τρόπο που τα όσα διαδραματίζονται σε δημοτικό επίπεδο επικαλύπτονται από την αγωνία για το οικογενειακό μέλλον.
    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι δημότες δεν βλέπουν την παρακμιακή πορεία της δημοτικής αρχής και ότι δεν υπάρχει σχέδιο διοίκησης του δήμου.
    Όταν έρθει η ώρα θα την ανταμείψουν κατάλληλα…
    Και δεν φτάνει αυτό έχουμε και τα φερέφωνα-παπαγαλάκια της δημοτικής αρχής που κατ´εντολή επιχειρούν-εντός και εκτός των blogs- να διασύρουν την δημοτική αρχή Γκιώνη,χρησιμοποιώντας το γκεπελικό "πες και πες και όλο κάτι θα μείνει".
    Τρέμουν στην ιδέα,σαν τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης,ότι δεν μπορούν πια να χειραγωγήσουν τους δημότες.
    Σαν άλλοι Γαπικοί,μας έχουν φλομώσει στα ψέματα και στις ανακρίβειες προσπαθώντας να περισώσουν την εικόνα του "κου θα τα πούμε".(έτσι χαρακτήριζε και ο Λαλιώτης τον ΓΑΠ).
    Το κορυφαίο όλων βέβαια είναι ο αγώνας αλληλοεξόντωσης στον οποίο είναι αυθεντία και ο συντροφικός τους αλληλοσπαραγμός.
    Τέτοια μαύρη προπαγάνδα ούτε για τους "αντιπάλους" τους.
    Ασχοληθείται κύριοι και κυρίες με τα προβλήματα που συσσωρεύονται και αφήστε την μάχη της καρέκλας και του βολέματος( έχετε μία εμμονή και με τα δύο,αν κρίνω από τον τρόπο που σχολιάζετε τους αντίθετους με εσάς),γιατί στο τέλος….ξέρετε τι θα βρούμε στα νύχια όλων σας.

    ΥΓ οι δημότες σχολιάζοντας την δημοτική αρχή λένε " Τι είναι τούτοι μωρέ,ούτε μία πέτρα πάνω στην άλλη δεν μπορούν να βάλουν"

    ANONYMOUS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog