Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Mπάμπης Τετράδης:Τραγικές οι ελλείψεις στην Αστυνομία!

- Advertisement -

 Για την εγκληματικότητα στο Λουτράκι μιλάει στην κάμερα ο διοικητής του Α.Τ.Λουτρακίου κος Μπάμπης Τετράδης και λέει πολλές σκληρές αλήθειες.Δείτε το βίντεο…


το βίντεο από korinthostv.blogspot

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κε διοικητή του ΑΤ Λουτρακίου, δεν νομιμοποιείσθε από την θέση που εμμίσθως κατέχετε, να μεταφέρετε, στον κόσμο που είστε υποχρεωμένος να του παρέχετε στοιχειωδώς το αίσθημα της ασφάλειας, την εικόνα του θα "δούμε" "δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα στους συμπολίτες μου" "αν λειτουργούν τα αμάξια", μια εικόνα μπάχαλου.
    Αν με τα υπάρχοντα μέσα δεν μπορείτε να ασκείσετε τα καθήκοντά σας, οφείλετε να παρατειθείτε γιατί ο πολίτης απαιτεί να νιώθει τουλάχιστον ΑΣΦΑΛΕΙΑ, που δυστυχώς στο Λουτράκι δεν την έχουμε.

  2. ke διοικητα εχω δυο μικρα παιδακια φοβαμαι να περπατησω στον δρομο νυχτα με αυτα και εσεις ριχνεται τις ευθυνες αλλου !!ερχονται οι ξενοι εδω μας χτυπουν μας απειλουν και στο τελος μασ ληστευουν μασ βιαζουν ψυχικα και σωματικα !!προπερσυ χτυπησανε ενα φιλο μου και μετα απο δυο μερες αφου ειχε γινει μηνυση ο αστυνομικοσ γελαγε μαζι με τον μυνηομενο εξω απο το καζινο!!τι να πουμε?κατι πρεπει να κανετε ενυσχιστε το τμημα σας σας εκληπαρουμε σαν πολιτες ελληνες που πληρωνουμε δημοτικα τελη για να εχουμε ασφαλεια για μας και τα παιδακια μας!!!…………………..

  3. μακάρι να ήμουν εγώ η αιτία της αναποτελεσματικότητας της Αστυνομίας απλά θα με άλλαζαν και όλα θα διορθώνονταν αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι πιο σκληρή από αυτά που λέω, και τα λέω όχι για να αποφύγω τις ευθύνες μου αλλά μήπως ακούσει κανένας παραπάνω από εμένα και ενισχύσουν το Λουτράκι με περισσότερους αστυνομικούς και μέσα.
    Μπ. Τετράδης

  4. ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΗ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ Λ@ΜΟΓΙ@ΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΕ ΜΠΑΜΠΗ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  5. s-spinos:
    Ασφαλώς κ.Διοικητά "η αλήθεια είναι πιο σκληρή" από αυτά που
    μπορείτε να πείτε.
    και εκείνα που δεν μπορείτε να πείτε, οι πολίτες τα λέμε κάθε
    μέρα. Ο κ.Παπουτσής λεφτά έχει για χημικά, ασπίδες, ρόπαλα,
    κράνη, κρότου λάμψης,για ΜΑΤ,ΥΜΕΤ,ΔΙΑΣ,κλπ, σωματοφύλακες
    τρεις-τέσσερις για κάθε υπουργό και κανά δυο για κάθε βολευτή
    πέρα από κείνους που φυλάνε τους μεγαλοκάφρους της δημοσιογραφίας, και λοιπούς συγγενείς.
    Επομένως που να περισσέψουν χρήματα και προσωπικό για να καλυφθούν οι ανάγκες της ασφάλειας και της προστασίας της περιουσίας των πολιτών.
    Το ξέρουμε, κάνετε ότι μπορείτε, καμιά φορά γινόμαστε άδικοι
    μαζί σας, αλλά και σεις κάντε κάτι παραπάνω, και προ πάντων
    με τα κυκλώματα ναρκωτικών, καλά αφανίζει τους νέους μας η
    ανεργία, μην τους χάνουμε και από τον αργό θάνατο.

  6. Πρέπει να καταλάβετε όλοι οτι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα νομίζετε. Και εξηγούμαι:
    α. Τρεις τέσσερις αστυνομικοί ο κάθε πολιτικός. Ναι φταίει ο πολιτικός που τους ζητάει αλλά φταίει και ο αστυνομιός που παρακαλάει να μετατεθεί σε ασφάλεια πολιτικού! Ή δεν ξέρετε ποιοι πάνε σε πολιτικούς? Οι ψηφοφόροι τους. Γιατί να κυνηγάς το ληστή όταν με διπλάσια χρήματα φοράς τη κουστουμιά σου και κάνεις τα ταξιδάκια σου και φυσικά δημόσιες σχέσεις και γλύψιμο για την επόμενη μετάθεσή σου?
    β. Γιατί δεν αναφέρεται τους δημοσιογράφους και τους αστυνομικούς ορντινάτσες τους? Αναρωτιέμαι εγώ τώρα!
    γ. Για τους ξένους πρέπει επίσης να καταλάβετε οτι δε βρίσκονται εδώ μόνοι τους! Όπως και οπουδήποτε αλλού άλλωστε! Στηρίζονται από ολόκληρο κύκλωμα προστασίας καταλάβετέ το! Δείτε λίγο τις διεθνείς μελέτες. Οργανωμένο έγκλημα χωρίς τη συνδρομή αστυνομικών και δικαστικών αρχών δεν υπάρχει!!!!!!!!! Δε μιλάω για το δκτή του ΑΤ Λουτρακίου ασφαλώς αλλά για ένα Υποστράτηγο της ΕΛΑΣ που συνελήφθη πρόσφατα, αυτούς που δουλεύουν προστασία σε μαγαζιά και άλλα! Δε περιμένατε να σας τα πω εγώ, ξέρετε τι γίνεται στην Ελλάδα αλλά δεν θέλετε να έχετε συμμετοχή στο έγκλημα!
    δ. Γιατί ο αστυνομικός κάνει αυτή τη δουλειά? Γιατί όταν αντιμετωπίζεται όπως ο τελευταίος ανειδίκευτος εργάτης, έτσι σας αντιμετωπίζει και αυτός! Όσοι υπηρετούν τη δημόσια ειρήνη και την εθνική ασφάλεια πρέπει να αμοίβονται και όχι να ζουν με μισθούς πείνας! Δεν είμαι ούτε στην ΕΛΑΣ ούτε στο στρατό, απλά έζησα πολλά χρόνια έξω και είδα τι γίνεται. Η εσωτερική ασφάλεια είναι ο κεντρικός πυλώνας της ανάπτυξης και της ευημερίας! Εσείς τους λέτε αντιπαραγωγικούς και περιμένετε επενδύσεις από ξένους σε ένα κράτος μπάχαλο!
    ε. Δηλαδή η αστυνομία δε φτα'ιει? Φυσικά και φταίει! Η λέξη πειθαρχία λέει κάτι πια στην αστυνομία κύριε Διοικητά? Βλέπετε τους άντρες σας έξω? Έχετε δει την εξυπηρέτηση πελατών στα γραφεία σας? Ήρθά για κάτι χαρτιά πριν λίγες μέρες και ο αστυνομικός μου είπε οτι έχετε πολλή δουλειά και να περάσω μετά το σαββατοκυριακο! Είχατε δουλειά? Γιατί ο πολίτης τι έχει? Ζητάει υπηρεσιακά χαρτιά για πλακίτσα? Το μποτιλιάρισμα Λουτράκι με τον αστυνομικό να πίνει καφέ απέναντι από τα ταξί δε το βλέπετε? Τα παρκαρισμένα αμάξια που κλείνουν τους δρόμους δεντα βλέπετε? Μην πίνετε καφέ στο γραφείο. Βγείτε εσείς να πιείτε καφέ στα ταξί μπας καικινούνται οι αστυνομικοί σας! Βέβαια ξέρω οτι θα δέχεστε πιέσεις από τον εμπορικό κόσμο της πόλης να είστε χαλαροί με τους οδηγούς για να πουλάνε τα μαγαζιά τους, σε αυτοί την περίπτωση όμως πείτε το καθαρά!
    Οδική συμπεριφορά μηδέν για τους εμπόρους, λαθρομεταν΄στες μηδέν για τα κυκλώματα, πειθαρχία μηδέν γιατί η ΕΛΑΣ δεν ασχολείται, η ασφάλειά μας ΜΗΔΕΝ. Τουλάχιστον πιέστε τον Υπουργό να επιτραπεί η οπλοφορία στα σπίτια μας ώστε να προστατευτούμε μόνοι μας! Και για το δρόμο τι να πω? Γενική οπλοφορία δε γίνεται! Ας μας αφήσετε τουλάχιστον να προστατεύσουμε μόνοι μας τα σπίτια μας. Οι μέρες που έρχονται θα είναι πιο δύσκολες και το έγκλημα σας έχει ξεπεράσει.

  7. Το πρόβλημα ειναι ότι η Αστυνομία ειναι εκτός Πόλης. Δεν ειναι δυνατόν η βάση της να ειναι στην απαράδεκτη θέση που βρίσκεται τώρα. Και να θέλει να περπατήσει ένας αξιωματικός ένα ώρα υπηρεσίας πρέπει να διανύσει αρκετή απόσταση.
    Και ρωτάω.
    Υπάρχει ενδεχόμενο να μετακομίσει η υπηρεσία σας Κε Τετραδη στο κέντρο της πόλης;
    Πιστέψτε με θα λύσει πολλά προβλήματα.
    Το κυρίαρχο όμως θα ειναι ότι θα υπάρχει συνεχή παρουσία της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στην καθημερινότητα των απλών πολιτών.

    Ένας Απλός Πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog