Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

”Απ’ αυτούς θα χάσουμε;”

- Advertisement -

Ο πρώην αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έχει φάει τα ντέρμπι με το… κουτάλι και γνωρίζει όσο λίγοι τι εστί να έχεις απέναντι σου τον ΠΑΟ…

Επί τούτου, το RedPlanet.gr ζήτησε την γνώμη του πρώην ερυθρόλευκου παράγοντα, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για μεγάλη σε έκταση νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Παράλληλα, μας αποκάλυψε με ποιον τρόπο θα εμψύχωνε τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από την σέντρα, ενώ αναφέρθηκε στην… γκρίνια του ΠΑΟ για την διαιτησία, αλλά και τον Βλάσση Τσάκα.

Να αποθεώσουν από το πρώτο λεπτό τον τερματοφύλακα, όποιος κι αν είναι αυτός, ζήτησε ο Σάββας Θεοδωρίδης από τους φίλους του Ολυμπιακού, που θα κατακλύσουν το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάββα Θεοδωρίδη στο RedPlanet.gr:

Ποια είναι η εκτίμηση σας για το ντέρμπι;

“Περιμένω να είναι ένα καλό και μεγάλο σκορ, όπως πέρυσι με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αν παίξουν όπως πρέπει και όπως ξέρουν οι παίκτες θα είναι εύκολο βράδυ. Από το πρώτο λεπτό να τους δώσουν να καταλάβουν τι εστί  Καραϊσκάκη και τι Ολυμπιακός”.

Για τον Γιάχο και αυτά που αφήνει να εννοηθεί ο ΠΑΟ για την διαιτησία, ποια είναι η άποψη σας;

“Είναι κουραστικό να δημιουργούν πάντα τέτοιο θέμα. Περίμεναν να δουν ποιος θα είναι και μέσω των εφημερίδων τους να φτιάξουν κλίμα. Είναι αναμενόμενα αυτά από τον Παναθηναϊκό. Κάθε χρόνο πριν από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τα ίδια κάνουν. Φτάνει πια”.

Για χρόνια, ήσασταν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Τι θα λέγατε στους παίκτες πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο, στο Σαββατιάτικο ντέρμπι;

“Θα τους μάζευα όλους μαζί και θα τους έβαζα να κοιτάξουν τους παίκτες του ΠΑΟ. Εν συνεχεία θα τους έλεγα. Κοιτάξτε τους καλά, τους κοιτάξετε; Τώρα πείτε μου, απ’ αυτούς θα χάσουμε;

Την αρχηγική παρέμβαση του Τοροσίδη για το πριμ πως την είδατε;

“Καταπληκτική. Ένας προπονητής πρέπει να ξεκινάει από τους Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Είναι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Πρώτα απ’ όλα έχουν ψυχή, είναι γρήγοροι και αλτικοί και πάνω απ’ όλα έχουν το πνεύμα του νικητή.

 
Τι να θέλεις περισσότερο από κάποιον παίκτη. Είμαι σίγουρος ότι στο ντέρμπι και οι δύο θα ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και θα τους δείξουν πως πρέπει να παίξουν μέσα στο γήπεδο. Είναι Έλληνες και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει ντέρμπι με τον ΠΑΟ”.

Ποια είναι η άποψη σας για τον Τσάκα;

“Συμμετέχω και εγώ στην αγωνία όλων για το αν θα έρθει ο Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό. Αγωνιώ πραγματικά… “

Πιστεύετε ότι ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Παναθηναϊκό είναι δικαιολογημένος βάση της ομάδας που έχει;

“Κοίταξε με τους παίκτες που έχει δεν παίζει άσχημο ποδόσφαιρο σε σχέση πάντα με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Ούτε κατά διάνοια δεν βλέπω πως μπορεί να νικήσει στο Καραϊσκάκη”.

Κάτω από τα δοκάρια ποιον προτιμάτε και γιατί;

“Όποιος και να παίξει παρακαλώ τον κόσμο να τον αγκαλιάσει και να τον αποθεώσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

 
Στη μάχη των πάγκων πως βλέπετε τους δύο προπονητές;

Έχω εμπιστοσύνη στον Ερνέστο. Πιστεύω θα είναι σε καλή μέρα. Ξέρει τον Παναθηναϊκό και θα κατεβάσει σωστά την ομάδα“.

*redplanet

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog