Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σε φορτισμένο κλίμα κηδεύτηκε ο Πλάτωνας Καπρίδης, μπασίστας του Μύρωνα Στρατή

- Advertisement -

Σε άκρως φορτισμένο κλίμα έγινε η κηδεία του μπασίστα του Μύρωνα Στρατή. Ο Πλάτωνας Καπρίδης που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στην ηλικία των 31 χρόνων, συνοδεύτηκε στην τελευταία του κατοικία από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, που έσπευσαν στο νεκροταφείο Σχιστού να του πουν το «τελευταίο αντίο»…

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 31χρονου Πλάτωνα, η οποία ήταν απαρηγόρητη. Άλλωστε ο νεαρός μουσικός, ήταν το αγαπημένο μοναχοπαίδι της οικογένειας.

Η οικογένεια, έχει σοκαριστεί τόσο πολύ, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και τον τρόπο με τον οποίο συνέβη, και μάλιστα παραμονή της ονομαστικής εορτής του Πλάτωνα.

Σε κατάσταση σοκ και ο κολλητός του φίλος Μύρωνας Στρατής, ο οποίος έφτασε στο νεκροταφείο Σχιστού συνοδευόμενος από την Μαίρη Συνατσάκη.

Το ζευγάρι πήγε στην κηδεία χεράκι-χεράκι, προσπαθώντας ο ένας να συγκρατήσει τον άλλον, μιας και ο νεαρός μπασίστας εκτός από συνεργάτης του Μύρωνα Στρατή ήταν κολλητός παιδικός του φίλος, αλλά και κοινή τους παρέα με την νεαρή παρουσιάστρια.

Μύρωνας και Πλάτωνας ξεκίνησαν σχεδόν μαζί την πορεία τους στο χώρο του πενταγράμμου. Μαζί έκαναν όνειρα, μαζί τα υλοποίησαν και μαζί σχεδίαζαν το μέλλον.

Τώρα ο τραγουδιστής, θα πρέπει να συνεχίσει χωρίς τον κολλητό του φίλο, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή, πέφτοντας από μεγάλο ύψος σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της Ελευσίνας, την ώρα που πήγε να βγάλει μια φωτογραφία για τις ανάγκες του reperage ενός video clip.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog