Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρχισε! Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

- Advertisement -

Ο Γιάχος σφύριξε, το ντέρμπι ξεκίνησε. Με Μακούν αντί-Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός. Χωρίς εκπλήξεις στην 11άδα ο Παναθηναϊκόs…

 κριβώς εννιά μήνες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι του περασμένου Φεβρουαρίου, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται και πάλι (19:30, NOVASPORTS-1) στο “Καραϊσκάκη” για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, με τους πράσινους να οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας και τους ερυθρόλευκους να ακολουθούν από απόσταση βολής δύο βαθμών. Λίγη ιστορία

Το σημερινό είναι το 105ο ντέρμπι αιωνίων στην ιστορία της Α΄ Εθνικής (από την περίοδο 1959-60). Στα προηγούμενα 104, ο Ολυμπιακός μετρά 37 νίκες, ο Παναθηναϊκός 26, ενώ 41 ματς έληξαν ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι μετρούν 23 νίκες σε 52 ματς, οι πράσινοι 11, ενώ υπάρχουν και 18 ισοπαλίες (τα γκολ είναι 67-50 υπέρ του Ολυμπιακού). Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στο “Καραϊσκάκη” σημειώθηκε πέρυσι (2-1), ενώ ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει στο Φάληρο από τη σεζόν 2006-07 (0-1).

Οι αρχικές συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Μακούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζέκα, Σιμάο, Κατσουράνης, Κλέιτον, Κουίνσι, Λέτο.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με 2 Έλληνες ο Ολυμπιακός και 3 ο Παναθηναϊκός. Έτσι έπαιζαν ομάδες της Αφρικής όταν προσπαθούσαν να μάθουν οι ιθαγενείς ποδόσφαιρο. Καλά ρε παιδιά εξακολουθείτε να πηγαίνετε στο γήπεδο στηρίζοντας τους καραγκιόζηδες που διαφεντεύουν το ΜΗ Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν σας ενοχλεί τίποτα επιτέλους. Την εποχή που η Εθνική Ελλάδος στέκεται με αξιώσεις στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, οι εγχώριοι γραικύλοι, μισούν ότι έχει σχέση με Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog