Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκεί σε θέλω ρε Τοροσίδη! Εκεί σε θέλω ρε Μιραλάς!

- Advertisement -
Εκεί σε θέλω ρε Τοροσίδη! Εκεί σε θέλω ρε Μιραλάς!

Ειλικρινά πίστευα ότι ο Τοροσίδης μπορούσε να είναι παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. Γιατί το «έχει» το επιθετικό παιχνίδι μέσα του. Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλά διαβασμένος και του έκλεισε αρκετούς διαδρόμους. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος…

• Σε αυτό δεν μπορώ να τον κριτικάρω. Αλλά στη φάση του γκολ του Ζέκα, περίμενα άλλη αντίδραση. Αρχηγός του Ολυμπιακού είσαι, καμικάζι πρέπει να είσαι σε τέτοιες φάσεις. Εκεί σε θέλω ρε Βασίλη. Να βγεις πρώτος στην μπάλα.
• Κάτσε ρε γαμώτο. Ο Ζέκα ήταν-που δεν έχει ξαναβάλει γκολ στη ζωή του! Και σου βγαίνει πρώτος;
•Σε αυτές τις καθοριστικές φάσεις του αγώνα σε θέλω εσένα, που είσαι μεγάλος παίκτης.
• Όπως και τον Μιραλάς. Βάλε αδελφέ το γκολάκι στο 65. Τετ α τετ είσαι. Και την «έχεις» αυτή τη φάση. Δέκα φορές έχεις βρεθεί σε τέτοια θέση και δέκα φορές το έβαλες. Και μου το χάνεις τώρα; Στο καλύτερο;
• Κρίμα να χάνεις δύο πόντους από αυτό το ντέρμπι.

*sport-fm.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μουφού,ποιός είναι ο μπουκωμένος,δεδομένου ότι θεωρούσατε φέτος ότι θα πάρετε πρωτάθλημασ από τον Νοέμβρη ;;;…για πες μας κι εμάς που δεν ξέρουμε…

  2. τί έπαθες μωρή κόκκινη σουπιά,κατάπιες το μελάνι σου και μπερδεύεσαι στο γράψιμο ;;; …τί σημαίνει "μυριωδιάς" ;;;…ενώ εσύ που έχεις οργώσει τα γήπεδα,ε ;;;…βολέψου τώρα με το "X" και κάτσε δεύτερος ,που έκανες και δηλώσεις,μα'ι'μουδίτσα !!!

  3. Επειδή εγώ ως γνωστόν είμαι αντικειμενικός στα αθλητικά, θα πω την άποψη μου χωρίς παρωπίδες και ερεθίσματα οπαδισμού.
    Ρε ΜΙ-FI τι κ…ρδοι είναι αυτοί οι βάζελοι. Έλεος πια.

  4. Geo,αν σας το είχε καρφώσει το δεύτερο ο Λέτο εκεί που είχε το δοκάρι,να δούμε τί θα λέγατε,που θα αρχίζατε να το καίτε το τηγάνι !!!

  5. Ποιο ματσακι ειδατε ? Νεκροι εναντιων Φαντασματων ? Αυτες ειναι οι καλυτερες ομαδες ? Τοτε και εγω ( δικαιωματικα ) ειμαι ΘΕΟΣ. Η μια ομαδαρα σας, αποκλειστικε απο κατι Μπαζα στο πρωιν ΟΥΕΦΑ και η αλλη ως συνηθως ειναι τελευταια στους ομιλους του πρωιν Πρωταθλητριων. Ενα ματσο σκουπιδια αποτελουν και οι δυο αυτες δηθεν ποδοσφαιρικες ομαδες. Αν συμετοιχαν σε πρωταθλημα ραπτικης – κοπτικης εεεεε τοτε ισως και να ηταν καλες…..αυτα και αν δεν σας εχει τυφλωσει ο οπαδισμος να ανεβασετε τη σχετικη γνωμη μου και παλι…..περαστικα για τις Θλιβερες ομαδες που στηριζετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog