Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Λόπεζ προσπαθεί να κάνει τον Άντονι να ζηλέψει

- Advertisement -

Φωτιά στη σκηνή των American Music Awards έβαλε η 42χρονη λατίνα ντίβα, αλλά και στα…
μπατζάκια του πρώην άντρα της, επίσης!

Τα πέταξε όλα η Τζένιφερ στη σκηνή των American Music Awards.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έκλεψε την παράσταση στη χθεσινή λαμπερή εκδήλωση όταν ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τα πλήθη με την εμφάνισή της και τον τρόπο με τον οποίο ήταν ντυμένη. Ή γδυμένη, μάλλον!

Η JLo εμφανίστηκε αρχικά φορώντας ένα μακρύ, ριχτό και διαφανές ρούχο με μουσική υπόκρουση μιας μπαλάντας. Όμως στις πρώτες νότες σταμάτησε και κοιτώντας πονηρά τον φακό, πέταξε την πρώτη δόση των ρούχων –γιατί υπήρξε και δεύτερη, λίγο αργότερα- και ερμήνευσε την επιτυχία της “Papi” με πλήθος χορευτών δίπλα της.

Αμέσως μετά –και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί- έβγαλε και τα περιττά… κρόσσια και μένοντας με μια ολόσωμη διαφανή φόρμα που κάλυπτε με κέντημα μόνο τα επίμαχα σημεία του σώματός της, κάλεσε στη σκηνή τον ράπερ Πίτμπουλ (Pitbull) και τραγούδησαν για λίγο μαζί.

Αφού τραγούδησε με την Τζένιφερ Λόπεζ, ο ράπερ Πίτμπουλ εμφανίστηκε και μαζί με τον Μαρκ Άντονι. Η δουλειά… δουλειά!

Βέβαια, αυτό που έκανε εντύπωση, όπως μπορείτε να δείτε και ιδίοις όμασι, δεν ήταν το τραγούδι, αλλά ο αισθησιακός χορός που η Λόπεζ χάρισε στον Πίτμπουλ τρίβοντας επάνω στο…. “σημείο” του τα διάσημα οπίσθιά του.

Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε πανικός, αλλά το θέαμα δεν τελείωσε εκεί.

Μόλις ο ράπερ έφυγε από τη σκηνή ανέβηκαν δίπλα στην Τζένιφερ οι χορευτές του μπαλέτου της για να χορέψουν μαζί της το τραγούδι “On The Floor”.

Μάλλον το παράκανε η Λόπεζ με τις προκλήσεις εκείνο το βράδυ, αφού ένας από τους ημίγυμνους χορευτές που εμφανίστηκαν δίπλα της ήταν και ο τωρινός αγαπημένος της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ο οποίος μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένος από την εμπειρία που αμέσως μετά το σχολίασε με τρέλα στο Twitter του.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρήκαν εντυπωσιακή μεν, υπερβολική δε, την άκρως αισθησιακή εμφάνιση της Λόπεζ. Αν μάλιστα συνδυάσει κανείς και το γεγονός ότι ο Πίτμπουλ επρόκειτο να ανέβει λίγο αργότερα στην ίδια σκηνή μαζί με τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), όπερ και εγένετο φυσικά, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί σχετικά με το μήνυμα που ήθελε να περάσει η JLo.

Το έπιασες το… υπονοούμενο, αγαπητέ Μαρκ; Για να μην ξεχνάς τι έχασες, όχι τίποτα άλλο…

Ζωή Κίττα

*womenonly

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog