Το χρώμα των μαλλιών σας είναι πολύ σημαντικό για τη συνολικότερη εικόνα σας και είναι ένα από τα πρώτα που παρατηρεί κάποιος πάνω σας...

Μάθετε, λοιπόν… τι φανερώνει το χρώμα των μαλλιών σας στους άλλους και σκιαγραφήστε την προσωπικότητα των άλλων ανθρώπων μέσα από το χρώμα των μαλλιών τους!

Ξανθό: Το ξανθό χρώμα μαλλιών δηλώνει πως είστε άνετη, λαμπερή και σέξι. Δεν έχετε καμία ανάγκη να επηρεαστείτε από τα σχόλια των διπλανών και χαράσσετε αρκετές φορές δική σας πορεία.
Καστανό: Εάν το χρώμα των μαλλιών σας είναι καστανό, είστε η σταθερή αξία, το αγαπητό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Εκπέμπετε το δικό σας ερωτισμό και ξέρετε πώς να περνάτε καλά.
Μαύρο: Η γυναίκα με τα μαύρα μαλλιά είναι «boem» τύπος. Σκοτεινή και μυστήρια. Από τη μία μπορεί να κρύβει πολλά μυστικά αλλά από την άλλη είναι κι αυτή που θα έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της.
Κόκκινο: Οι κοκκινομάλλες είναι τόσο καυτές όσο και τα μαλλιά τους. Στατιστικά οι άντρες δεν αντιστέκονται εύκολα στις κοκκινομάλλες που ξέρουν πώς να διασκεδάζουν πραγματικά!
Γκρίζο: Οι γυναίκες με γκρίζα μαλλιά είναι γυναίκες ώριμες, σταθερές, έμπιστες και περήφανες. Τα γκρίζα μαλλιά δείχνουν μια άνετη προσωπικότητα χωρίς κόμπλεξ και φανερώνουν εσωτερική ομορφιά και σοφία.

Τα μαλλιά αποκαλύπτουν ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό κι εσείς διαλέξτε το χρώμα των μαλλιών σας ανάλογα με αυτό που θέλετε να εκπέμπετε στους άλλους…κι αν πάλι το βαρεθείτε δεν έχετε παρά να το αλλάξετε!

*real.gr