Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έδιωξαν τα σκυλιά για να φάνε το φαί τους!

- Advertisement -

Το περιστατικό συνέβη προ ημερών έξω από σπίτι δημοτικού υπαλλήλου…

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Κόσμος“, γιόρταζε τα γενέθλια της 3χρονης κόρης του και είχε καλέσει κόσμο στο σπίτι του για να σβήσει η μικρή τα κεράκια της τούρτας!
Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, είχε φροντίσει και για το δείπνο των προσκεκλημένων του με εκλεκτούς μεζέδες. Κάποια όμως από τα φαγητά που περίσσεψαν, τα μετέφερε στον δρόμο και τα έβαλε σε ένα μικρό ταψί προκειμένου να φάνε και τα σκυλιά της γειτονιάς (ο υπάλληλος είναι γνωστός φιλόζωος).
Γύρω στις 10 το βράδυ όμως… οι προσκεκλημένοι άκουσαν ουρλιαχτά! Έντρομοι πετάχτηκαν από το σαλόνι του σπιτιού, εκτιμώντας πως κάτι είχε συμβεί με τα σκυλιά! Ένας από την παρέα μάλιστα φώναξε πως το συγκεκριμένο ουρλιαχτό είναι εξαιτίας ισχυρού πόνου, άρα κάποιος τα είχε βάλει με τα σκυλιά! Κι όντως αυτό είχε συμβεί!
Τόσο ο δημοτικός υπάλληλος όσο και ορισμένοι από τους καλεσμένους του βγήκαν από το σπίτι και είδαν δύο αλλοδαπούς να έχουν σκύψει πάνω από το ταψί των σκυλιών και να προσπαθούν να ξεχωρίσουν… κανά κοψίδι!
Προφανώς είχαν κλωτσήσει τα αδέσποτα, τα είχαν απομακρύνει από το φαγητό, ώστε να μπορέσουν οι ίδιοι να το απολαύσουν!
Ο δημοτικός υπάλληλος έτρεξε προς το μέρος τους, εκνευρισμένος όχι επειδή έτρωγαν το φαγητό, αλλά γιατί ήταν βέβαιος πως είχαν κακοποιήσει το ζώο. Με αποτέλεσμα οι δύο μετανάστες να αρπάξουν το φαγητό και να τρέχουν έντρομοι! Εικόνες «ζούγκλας» στους δρόμους της Πάτρας.
Ανάλογες με αυτές στις σαβάνες της Αφρικής όταν τα λιοντάρια (ως ισχυρότερα) διώχνουν τις ύαινες πάνω από το πτώμα κάποιου άτυχου θηλαστικού.
Πηγή: dete.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog