Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Μπεγλίτη στο δημαρχείο Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

To Δημαρχείο Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας κ. Π. Μπεγλίτης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου κ. Κώστα Λογοθέτη…

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του ΔΣ και οι Αντιδήμαρχοι, έγινε εκτενής ενημέρωση και συζήτηση για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και αφορούν κυρίως στην οικονομική και αναπτυξιακή του προοπτική.

Ο κύριος Μπεγλίτης δεσμεύτηκε για την διευθέτηση βασικών εκκρεμοτήτων και υποσχέθηκε πως, όπως αγωνίστηκε αποτελεσματικά σε όλη την διάρκεια της θητείας του ως Υπουργός για την προώθηση μεγάλων έργων στο Δήμο Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων, έτσι και τώρα, με πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις, θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Στο περιθώριο της συνάντησης , τον Βουλευτή ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Διώρυγας Κορίνθου, κ. Τάσος Μούτσος για τις δυσμενείς συνέπειες που θα υπάρξουν στην λειτουργία του ιστορικού Καναλιού, εάν το προσωπικό της ΑΕΔΙΚ συμπεριληφθεί στη νέα νομοθετική ρύθμιση του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας, δεδομένου ότι αυτό θα έχει ως συνέπεια την αποχώρηση 25 εργαζομένων, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του .Ο κ. Μπεγλίτης υποσχέθηκε να διερευνήσει τους τρόπους ουσιαστικής αντιμετώπισης του προβλήματος.

*soukarat.blogspot

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς Θεου! Μην διευθετησει τις εκρεμοτητες του Δημου μας οπως εκανε με το υπουργειο του… Ας μας λυπηθει καποιος και ας στειλει εναν καμικαζι στη βουλη.

  2. Κε Λογοθέτη επειδή γνωρίζουμε τις σχέσεις και τις επαφές σας,πέραν του δημαρχείου,με τον πρώην υπουργό, μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε που συνετέλεσε στο ξεχαρβάλωμα κάθε εργατικού και κοινωνικού δικαιώματος και στην επιστροφή στον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας κλίκας,ξένων και ντόπιων,πλουτοκρατών.
    Μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε που μαζί με τους άλλους μνημονιακούς στο όνομα της "σωτηρίας της χώρας" έβαλαν δεσμά στον ελληνικό λαό.
    Φροντίστε δε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να κρύψετε την έντονη,προσποιητή κατά την ταπεινή μου άποψη,δυσαρέσκειά σας όταν ταυτίζουν την πολιτική σας σε θέματα του δήμου,με την κυβερνητική πολιτική,γιατί μπορεί να φτάσει στα αυτιά του πρώην…..

    ANONYMOUS

  3. s-spsinos:
    Μάλλον τον κ. Παναή τον φώναξε ο κ. Κώτσης για να βρουν μαζί,
    (ώστε νάχει και την πολιτική κάλυψη),τον τρόπο με τον οποίο
    ο Δήμος θα ξεπουλήσει την όποια περιουσία του, ώστε να μην
    αποτελεί εμπόδιο στην γενικότερη κυβερνητική πολιτική, να βολέψουμε κανά ημέτερο ιδιώτη (επενδυτή(;), και ο
    Καλλικράτης (του συγκεντρωτισμού της φτώχειας και της ανεργίας) να εφαρμοστεί χωρίς πολλές-πολλές αντιδράσεις.

    Μήπως έχω άδικο κ. Δήμαρχε;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog