Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χαλκίδα-Κόρινθος 0-1.Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ”Μπάρτσα”!

- Advertisement -

Σημαντική νίκη πέτυχε χθες η Κόρινθος απέναντι στην δύσκολη ομάδα της Χαλκίδα και μάλιστα μέσα στην έδρα της με 0 – 1. Με την νίκη αυτή η Κόρινθος έκανε το 2 στα 2 και δηλώνει παρόν και πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί, ίσως το μεγαλύτερο, για την άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες...




Οι παίκτες της “Μπάρτσα” ακολούθησαν πιστά τις εντολές του προπονητή τους Γιώργου Τόγια φτάνοντας σε αυτή την νίκη η οποία τους έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας με ένα παιχνίδι λιγότερο.


Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Σπυρόπουλος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους το οποίο έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.


Το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για την Κόρινθο όταν στο στο 67’ο Μόνος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κι αποβλήθηκε από τον αγώνα. Παρόλα αυτά η Κόρινθος δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τερματά της κάτι που καθόλου δεν την νοιάζει αφού πήρε το πολύτιμο τρίποντο.


Επόμενη αναμέτρηση για την Κόρινθο της επόμενη Κυριακή εντός έδρας με την Κύμη σε μία αναμέτρηση που υπάρχει μεγάλη περίπτωση η είσοδος να είναι ελεύθερη σύμφωνα με τον κ. Μπεθάνη.


Συνθέσεις:

ΧΑΛΚΙΔΑ: Μόνος, Καλλιμάνης, Νικολόπουλος, Παστός, Μπακρής (68′ Μπαρόλας), Μπιρμπίλι (46′ Ιορδανίδης), Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς, Χρυσάφης, Κακκάβας (80′ Τσατσαρίδης)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκέλι, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής (81′ Κουβίδης), Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (85′ Φραγκάκης)

*kerkidathskorinthias

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog