Μία γιαγιά στα 82 της χρόνια, αποφάσισε για πρώτη φορά να νιώσει τις χαρές του… έρωτα, γεγονός όμως που δεν της βγήκε σε καλό. Όσο για τον παρτενέρ της ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος και τη συνόδευε στο νοσοκομείο, που εργάζεται τα τελευταία χρόνια για εκείνη ως κηπουρός στη μονοκατοικία της, ενώ παράλληλα τη βοηθάει και σε εξωτερικές δουλειές…

Όλα αυτά τα χρόνια η σχέση τους ήταν καλή, αλλά τυπική. Εκείνος της έκανε τις μικροδουλειές και τα θελήματά της και εκείνη του έδινε χαρτζιλίκι και κάποιες φορές ένα πιάτο φαγητό. Πριν από λίγο καιρό όμως, 82χρονη και 32χρονος ήρθαν πιο κοντά και τελικά έφτασαν στο σημείο να κάνουν σεξ!
Το γεγονός δεν είχε ευτυχές τέλος αφού η γερόντισσα ήταν παρθένα και υπέστη αιμορραγία, γεγονός που τρομοκράτησε και τους δύο και πολύ περισσότερο τον νεαρό, ο οποίος τη μετέφερε άρον-άρον στο νοσοκομείο.
Αρχικά πήγαν στα εξωτερικά ιατρεία, αλλά από εκεί τους παρέπεμψαν στην παθολογική κλινική.
Όταν ο γιατρός της βάρδιας ρώτησε τι είχε συμβεί, ο Αλβανός είπε ότι η ηλικιωμένη έπεσε και χτύπησε.
Όμως, προτού καλά-καλά τελειώσει τη φράση του, η 82χρονη έσπευσε να τον διορθώσει λέγοντας:
«Όχι, όχι, δεν λέει αλήθεια. Κάναμε σεξ και εγώ ήμουν παρθένα!»
Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, ο παθολόγος παρέπεμψε το… ζευγάρι στη γυναικολογική κλινική, όπου εκεί ήταν πιο αρμόδιοι να «διευθετήσουν» το… ζήτημα. Τελικά, ο γυναικολόγος τής πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν την υπέβαλε και μια λεπτή επέμβαση.
Σε αντίθεση με τον 32χρονο Αλβανό που βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και έτρεμε σύγκορμος, η γερόντισσα ήταν αρκετά… σπιρτόζα και μάλιστα όταν τη ρώτησαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αν υπήρξε θέμα βιασμού και αν θα προχωρούσε σε μήνυση, εκείνη είπε ότι δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο αφού ήταν η ίδια που ζήτησε από τον νεαρό έμπιστό της να της κάνει το… ψυχικό. Όπως είπε με χιούμορ, η επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερη!
Κάθε πράγμα στον καιρό του και το σεξ στα νιάτα σου βρε γιαγιά!

*onlycy.com