Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Oργή για το κοριτσάκι που βιάστηκε και δολοφονήθηκε!

- Advertisement -

Σοκ έχει προκαλέσει στην Γαλλία το τραγικό τέλος 13χρονης μαθήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 17χρονο ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό…
Οργή για τους χειρισμούς της δικαιοσύνης και του σχολείου. Θύτης και θύμα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, το Σεβενόλ, στη νότια Γαλλία.

Σε ένα δάσος της περιοχής βρέθηκε απανθρακωμένο στις 18 Νοεμβρίου το πτώμα της Ανιές, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη. Η μητέρα της 13χρονης, Πάολα Μαρέν, δήλωσε ότι η κόρη της θα ήταν τώρα ζωντανή αν το σχολείο της δεν είχε δείξει τόση αμέλεια.

H οργή της οικογένειας του θύματος αλλά και του κόσμου εστιάζεται στο γεγονός ότι ο δράστης είχε αφεθεί ελεύθερος υπό δικαστική επιτήρηση παρότι είχε καταδικαστεί για βιασμό ανήλικης φίλης του, εκτίοντας ποινή μόλις 4 μηνών, εφόσον κρίθηκε ότι δεν ήταν πλέον επικίνδυνος.

Οι γονείς του είχαν επιχειρήσει να τον γράψουν σε διάφορα σχολεία, ωστόσο οι αιτήσεις τους απορρίπτονταν, μέχρι που έγινε δεκτός στο Σεβενόλ.

Ο πατέρας της άτυχης Ανιές υποστηρίζει ότι το σχολείο ήταν ενημερωμένο για το βίαιο παρελθόν του δράστη, ωστόσο ο διευθυντής Φιλίπ Μποβέν, ισχυρίστηκε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι ναι μεν το σχολείο γνώριζε ότι ο 17χρονος είχε προβλήματα με το νόμο, αλλά δεν είχε ενημερωθεί επαρκώς για την φύση αυτών των προβλημάτων. «Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τις δικαστικές αρχές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής.

prionokordela.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog