Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απειλούσε με όπλο καθηγήτρια και συμμαθητές

- Advertisement -

Ανάστατοι μαθητές, καθηγητές και γονείς στη Ζάκυνθο. Μαθητής απείλησε με πυροβόλο όπλο καθηγήτρια και συμμαθητές μέσα στο σχολείο. Διενέργεια έρευνας μετά την επίσημη καταγγελία…
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την αποκάλυψη ότι μαθητής απείλησε με όπλο καθηγήτρια και συμμαθητές του μέσα στο σχολείο.

Το περιστατικό, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ.

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε να κρατήσει κλειστό το σχολείο την Τρίτη σε μια προσπάθεια να διαφυλαχτεί ήρεμο κλίμα και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των καθηγητών αλλά και των μαθητών.

Σύσσωμος ο Σύλλογος πραγματοποίησε παράσταση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Εισαγγελέα αλλά και την Ασφάλεια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του ermisnews.gr, ενημέρωσε για τα όσα έχουν συμβεί στο σχολείο το τελευταίο διάστημα και τους λόγους για τους οποίους υπάρχει έντονη ανησυχία για την ασφάλεια των ίδιων αλλά και των μαθητών του σχολείου.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ηλικίας 21 ετών και πρώην τρόφιμος -για δύο χρόνια- των φυλακών Αυλώνας.

Όπως ανέφεραν μαθητές, ο συμμαθητής τους, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού έβγαλε πυροβόλο όπλο και άρχισε να απειλεί την καθηγήτρια και τους ίδιους.

Η καταγγελία για τη σοβαρή αυτή υπόθεση έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου, το οποίο διενεργεί τη σχετική έρευνα.

Οι μαθητές αποφεύγουν πάντως να μιλήσουν, καθώς φοβούνται τυχόν αντιδράσεις από τον φερόμενο ως δράστη του περιστατικού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog