«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να υπάρξει ξανά. Πρέπει να απευθυνθούμε στην κοινωνική μας βάση, να γίνει επειγόντως ένα μεγάλο μπλοκ της προόδου», δήλωσε ο άνθρωπος που επέβαλλε το άδικο, το αποτρόπαιο, το «τυφλό» χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!..

Είναι ο ίδιος άνθρωπος-που όπως απεκάλυψε η Αριστέα Μπουγάτσου στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ- υπέγραψε την κρατικοποίηση της σκανδαλιάρας Proton Bank.
Eίναι ο ίδιος άνθρωπος που αμφισβητεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης όταν δεν του αρέσουν, όπως αυτή του Πρωτοδικείου Καλαμάτας για το χαράτσι του.
Είναι ο άνθρωπος που έδιωξε νύχτα τη Τρόικα και μας έλεγε ότι έφυγε μόνη της, ενώ την επόμενη τον διέψευδε όλη η Ευρώπη!
Αυτά είναι τα πρόσφατα επιτεύγματα του κου Βενιζέλου, ο οποίος ανέτρεψε στον αέρα τον Παπανδρέου, με τη γνωστή δήλωσή του για το δημοψήφισμα, που ο ίδιος μόλις λίγες ώρες πριν το θεωρούσε ευλογία μιλώντας στον ΑΝΤ1!
Ο πολύς κος Βενιζέλος λοιπόν προτείνει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να απευθυνθούν στη κοινωνική τους βάση και να γίνει ένα μεγάλο μπλοκ της προόδου!!!
Ερώτηση:  Γιατί δεν πάει ο ίδιος στη βάση;