Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτός που έδινε τα αναβολικά στον Νικόλα ήξερε για την επικινδυνότητά τους

- Advertisement -

Ο Billy Bo είχε σηματοδοτήσει με τον θάνατο του, την αρχή το τέλους των ταμπού για το σεξ, όλοι έμαθαν ότι ο χαμός τους είχε προέλθει από AIDS και ήταν το πρώτο επώνυμο θύμα…

Ο Νικόλας Γιγουρτάκης είναι το πρώτο επώνυμο θύμα από αναβολικά. 
Επισήμως πια ως αιτία θανάτου είναι το
στεροειδή Μ3 η όπως λέγεται η επιστημονική ονομασία του Μεθυλτριενολόνη. Ο Ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσαύτης ήταν κατηγορηματικός ως αναφορά τα αίτια θανάτου του Νικόλα και ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως,
“Τα αναβολικά προκάλεσαν βλάβη στην καρδιά, το παιδί είχε πάρει μόνο ένα παυσίπονο πριν τον θάνατο του και τίποτε άλλο” μάλιστα αναφέρει λεπτομέρειες και από την νεκροτομή δηλαδή ότι ” Η καρδιά του ήταν σχεδόν 500γρ δηλαδή υπερβολικά μεγάλη για την ηλικία του θύματος, είχε κάνει στεφανιαία νόσο και η δεξιά στεφανιαία αρτηρία ήταν κατά 95% φραγμένη.
Ο Πατέρας του Νικόλα, Τάκης Γιγουρτάκης που ξέρει να μην μασάει τα λόγια του βγήκε δημόσια να παραδεχθεί πως έχασε το παιδί του από αναβολικά. Το κύκλωμα που διακινεί και προμηθεύει τα αναβολικά στους ματαιόδοξους νεαρούς, έχει ομοιότητες με τα κυκλώματα που διακινούν ναρκωτικά και κανένας μέχρι τώρα δεν έχει τολμήσει να το ακουμπήσει. Ο πατέρας του παραδέχεται πως το δωμάτιο του Νικόλα ήταν γεμάτο από τέτοιες ουσίες και υποψιάζεται ποιος του της προμήθευε.
Γυμναστής που χρόνια τώρα, διακινεί τέτοιες ουσίες, είχε πείσει τον Νικόλα, πως το νέο αυτό σκεύασμα, θα τον βοηθούσε ακόμα πιο πολύ στη γράμμωση των μυών του. Φυσικά για το πόσο επικίνδυνο είναι και ότι κυκλοφορεί παράνομα ούτε κουβέντα. Είναι ο ίδιος είναι που έχει καταστρέψει κυριολεκτικά και μια πολλά υποσχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια.
Όλα τα σκευάσματα αυτά που κυκλοφορούν στα γυμναστήρια και υπόσχονται αύξηση της μυικής μάζας και καύση του λίπους, είναι πάρα πολύ επικίνδυνα και τοξικά ενώ στερούνται κάθε άδεια νόμιμης κυκλοφορίας, γιαυτό και κυκλοφορούν σε μικρές ποσότητες, σε μορφή μη συσκευασμένων συνήθως χαπιών η σκόνης αλλά ακόμα και σε υγρή μορφή για ενδομυϊκές ενέσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα. 

*nyxtobaths
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog