Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο 25% η «Χρυσή Αυγή» στο κέντρο της Αθήνας!

- Advertisement -

Πανικό έχει προκαλέσει στο πολιτικό σύστημα η ραγδαία άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην πρωτεύουσα, καθώς όπως εκτιμούν αναλυτές με τη δυναμική που έχει αποκτήσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι πολύ πιθανόν να το οδηγήσει στο κατώφλι της επόμενης Βουλής!…

Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσκόπηση για την Α’ Αθηνών που παρήγγειλε μεγάλο κόμμα και ολοκληρώθηκε μόλις χθες, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ενυπωσιακό ποσοστό που ξεπερνά το 17%.
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως αυτές του άξονα Πατησίων-Αχαρνών (Πατήσια, Άγιος Νικόλαος, Κυψέλη, Άγιος Παντελεήμονας κ.α), αλλά και στον Κολονό η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 25%, ξεπερνώντας κατά πολύ τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!
Αυτό που έκανε, πάντως, τους δημοσκόπους να… τρίβουν τα μάτια του είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει αρχίσει να κεδίζει πολλούς υποστηρικές και στις καλές περιοχές της Αθήνας (Κολωνάκι, Νεάπολη).
Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στα επιτελεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που βλέπουν να συρικνώνεται η δύναμή τους στην πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να εκλέξουν ελάχιστους βουλευτές στην Α’ Αθηνών στις επόμενες εκλογές…

ΠΗΓΗ: apospasma.gr
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Παπακωσταντινου ( Σοσιαλιστης ) με τη βιλλα μεσα στο δασος και τον υδροσυλεκτη στην επαυλη του νησιου, θα εκλεγει αραγε στην Αττικη ?

  2. Παιδια, ξερετε οτι αυτα ειναι εκτος πραγματικοτητας και καταστρεφει την προσπαθεια που κανετε να φτιαξετε ενα μπλογκ αξιολογο.. Χρονια παρακολουθω τις δημοσκοπησεις και συλλεγω στοιχεια απο τις μεγαλυτερες εταιριες δημοσκοπησεων και σας διαβεβαιω οτι ειναι φθηνη προπαγανδα των δεξιων… Αν κανω λαθος στειλτε τα στοιχεια της ερευνας να το επιβεβαιωσω, αλλιως αποσυρετε την ειδηση…

    Υ.Γ. Αν αληθευει η ειδηση θα αποκαλυψω το ονομα μου και θα ζητησω ενυπογραφα συγγνωμη.
    Υ.Γ.2. Παρακαλω να δημοσιευθει το σχολιο.

    Ευχαριστω

  3. ela meine esy file 3:04 se aftes tis perioxes pou leei kana mina kai ela na mou peis meta ti tha psifiseis….min ksexnas oti stis dimotikes pire 25% i xrisi avgi ston agio panteleimona……..kai den einai anakriveia afto yparxoun stoixeia……pou sou ftai kai to blog!!!!!!sotiris arapis.

  4. kai episis den katalava kala ena blog einai aksiologo pote?????????otan tha anevazei epilektikes eidiseis h otan tha anevazei dimoskopiseis san kai afti pavei na einai aksiologo……??????????eimai lathos????sotiris arapis…

  5. Η ανοδος ολων των των Ακρων ειτε απο Αριστερα ειτε απο Δεξια ειναι Απολυτα Φυσιολογικη. Το ΠΑΣΟΚ φιλε πεθανε και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΛΡΑΤΙΑ ψυχοραγει. Οτι φαγατε, φαγατε, Τελος Εποχης. Ο κοσμος αλλαζει και οι δικιολογιες περι πληρωμενων γκαλοπ ειναι τουλαχιστον αστειες. Φερατε αυτη τη Χωρα στο Χαος και ηρθε η ωρα που θα το πληρωσετε πολυ ακριβα. Εγω προσωπικα δεν ανηκω σε κανενα Ακρο αλλα σκασιλα μου αν οι Απατεωνες Πολιτικοι και οι ψηφοφοροι τους τρεχουν να σωθουν απο τις κλωτσιες που θα τους ριχνουν τα Ακρα. Ετσι εστρωσαν, ετσι ας κοιμηθουν. Η αγανακτηση ειναι μεγαλη και κανε καμια βολτα στις γειτονιες, μπας και το καταλαβεις. Ανεργια, φοροι, Ληστεια απο τις Τραπεζες, Ανατιμησεις και τα Υπαρκτα Κοινοβουλευτικα Κομματα κανουν πως δεν γνωριζουν τιποτα για το φονο, μιας και δωριζουν εκατομμυρια ευρω στον εαυτο τους, για να συνεχισουν να υπαρχουν και να σε Παραμυθιαζουν. Ασε που στην ουσια δεν πρεπει να σε ανησυχουν τα Ακρα, γιατι ειτε Αριστερα ειτε Δεξια, το ιδιο ειναι και τις ιδιες φαπες θα μοιρασουν. Ας προσεχατε κοριτσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog