Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι κάνει ο Βραζιλιάνος άσσος μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του;

- Advertisement -

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία από ένα βίντεο από web-κάμερα
στο οποίο ένας άνδρας, που αναγνωρίζεται ως ο Ροναλντίνιο, αυτοϊκανοποιείται! Το βίντεο «ανέβηκε» για λίγα λεπτά στο Youtube, αλλά αποσύρθηκε γρήγορα λόγω του περιεχομένου του. Ο αδερφός και μάνατζερ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Φλαμένγκο και φερόμενου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτο ντε Ασίς, προανήγγειλε μηνύσεις για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του «Ρόνι», δίχως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πως ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής στο σχετικό βίντεο.

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση. «Είναι θέμα του Ροναλντίνιο, όχι της ομάδας. Εγώ δεν μπορώ να ελέγχω τι έχει ο καθένας στον υπολογιστή του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω στην άκρη πριν η υπόθεση… εκραγεί», είπε γελώντας, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους ρώτησε: «Ποιος από σας είδε το βίντεο. Πόσο… μεγάλος ήταν ο Ροναλντίνιο;». Η διοίκηση της Φλαμένγκο δεν σχολίασε το θέμα, ενώ για την ώρα ο ίδιο ο παίκτης κρατά τη σιωπή του.

Πηγή: sportfm.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ρε Τσάκα τι παιχτούρα θα φέρεις στις ζέλες!..
    Το βίντεο αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ξεδοντιάρης ακόμη "παίζει" σε υψηλό επίπεδο!
    χαχαχαχαχαχαχα!!!!

  2. φίλε John,(γιατί ο άλλος συνομιλητής σου είναι ανάξιος σημασίας),να σου υπενθυμίσω ότι οι φυλλάδες είχαν μιλήσει για επικείμενη μεταγραφή Ροναλντίνιο και ετοιμάζατε και φανέλες…αλλά τελικά έμειναν στην Μύκονο τα σχέδια…α και μιά και το έφερε η κουβέντα,ο Λαυρεντιάδης πού είναι ;;; δεν άκουσα νέα του τώρα τελευταία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog