Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπροστά σε 1500 φιλάθλους η Κόρινθος έκανε το 3 στα 3!

- Advertisement -
Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε η Κόρινθος στο δυναμικό της αυτή τη φορά με 1 – 0 κόντρα στην Κύμη. Η ομάδα της Κορίνθου δεν εντυπωσίασε στην σημερινή αναμέτρηση αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη η οποία την έφερε ακόμα πιο κοντά στην  πρώτη θέση και με νίκη στην αναμέτρηση της Τετάρτης στο εξ αναβολής αγώνα με το Πόρο θα ανέβει στην πρώτη θέση…

Μπροστά σε περίπου 1500 φιλάθλους οι 80 με 100 περίπου από την Κύμη η Κόρινθος ξεκίνησε πολύ δυνατά προσπαθώντας από νωρίς να βρει δίχτυα. Πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για την “Μπάρτσα” ήρθε στο 5′ όταν η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα ο Λαμπρογεώργος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1 – 0 όταν βγήκε από πλάγια τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Κύμης να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ. Η Κύμη μετά το πρώτο 15λεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 21′ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει αυτή το σκορ αλλά το σουτ του Γκάτση μπλόκαρε ο Δημαράκης ο οποίος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν θεατής αφού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 24′ ο Σεϊτάι έπιασε ένα όμορφο γυριστό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει προς το γάμα αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι διώχνοντας με υπερένταση σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Κόρινθος κέρδισε πέναλτι με τον Λαμπρογεώργο που ανέλαβε την εκτέλεση να σημαδεύει σωστά και να κάνει το 1 – 0 για την Κόρινθο. Η τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 33′ όταν ο Μπαλτζής βγήκε μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα της Κύμης ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Κόρινθος βλέποντας πως η Κύμη δεν είχε την δυνατότητα να την απειλήσει ιδιαίτερα κατέβασε στροφές κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για την αναμέτρηση της Τετάρτης με το Πόρο. Στο 58′ ήρθε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για την Κόρινθο με τις εκατέρωθεν ευκαιρίες των επιθετικών της μέσα στην περιοχή η μπάλα κατέληξε στο Σέϊτάι του σουτ του οποίου κατέληξε άουτ. Στο 67′ ήρθε η τελευταία ευκαιρία για την “Μπάρτσα” ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με την κεφαλιά που επεχείρησαν οι Κορίνθιοι να διώχθουν οι αμυντικοί της Κύμης πάνω στην γραμμή. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν είχε κάποια ιδιαίτερη φάση αφού η Κύμη δεν μπορούσε να απειλήσει την Κόρινθο και η Κόρινθος έκανε συντήρηση δυνάμεων. Ανασταλτικός παράγοντας στο να δημιουργηθούν ευκαιρίες ήταν και τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης στο δεύτερο μέρος.

Επόμενο παιχνίδι για την Κόρινθο της Τετάρτη με το Πόρο στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ενώ της επόμενη Κυριακή Η Κόρινθος φιλοξενεί τον Ασπρόπυργο.

Συνθέσεις:

Κόρινθος: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκελί, Σπυρόπουλος, Σιώκος, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι (90+ Μπακιρτζίδης), Μπαλτζής (88′ Κουβίδης), Λαμπρογεώργος (70′ Δημητριάδης)

ΑΟ Κύμης: Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Λατσιώτης, Γεραντώνης, καλογερόπουλος, Κόκκος (55′ Σαββίδης), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος (70′ Γουδέλης)
 

*kerkidathskorinthias

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog