Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα ‘πήρε’ ο Τσάκας και τέλος ο πρίγκηπας από τον ΠΑΟ!

- Advertisement -
Απόσυρση στο ...τσάκα τσάκα!

Κεραυνός εν αιθρία στον Παναθηναϊκό. Ο Τσάκας ανακοίνωσε πως η πρόταση του πρίγκιπα αποσύρεται επειδή “η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη”!

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, λόγω της συμπεριφοράς των διοικούντων όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος! Μάλιστα, αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο αποσύρεται η πρόταση του Πρίγκιπα για την αγορά της πράσινης ΠΑΕ…

“Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται”, δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος επέμεινε ότι θα παρουσιάσει στη δημοσιότητα τα 15 εκατομμύρια ευρώ του Σουλτάν Αλ Σαούντ, προκειμένου να αρθούν όποιες αμφιβολίες, ότι ο Σαουδάραβας δεν είχε τη δυνατότητα να αγοράσει τον Παναθηναϊκό!
”Η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φέρονται έτσι στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό”, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.
Υπενθυμίζεται, ότι πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν τετ α τετ με τον Βλάση Τσάκα, τον οποίο απείλησαν ότι αν δεν έρθει ο Πρίγκιπας, θα φάει… γιαούρτια!
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog