Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σχέδιο εκκένωσης της Ελλάδος για τους Βρετανούς υπήκοους

- Advertisement -

Όταν βγούμε από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές…

Άκρως απόρρητο ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στην βρετανική πρεσβεία της Αθήνας όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, δίνει οδηγίες προκειμένου η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα να είναι έτοιμη να παράσχει «κάθε απαραίτητη βοήθεια ώστε να προστατεύσουν και να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, όταν η χώρα βγει από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές!

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εντολές αφορούν παροχή προστασίας και σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα των Βρετανών καθώς θεωρούνται «αναπόφευκτες οι ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές»!

Έχουν μάλιστα προσδιοριστεί σημεία συγκέντρωσης και τρόπο αποχώρησης των Βρετανών από την Ελλάδα, ακόμα και «ειδικές επιχειρήσεις» τύπου Λιβύης για να επιστρέψουν ασφαλείς στην χώρα οι Βρετανοί πολίτες.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιος θα πειραξει τους Βρετανους ή καποιον αλλο ξενο, αν βγουμε απο το ληστρικο και απαραδεκτο νομισμα ? Μαλλον καμπανες θα βαρανε και ο κοσμος θα ειναι μεσα στη καλη χαρα. Αλλα μαλλον η ειδηση περι ταραχων και δηθεν εξοδου απο το ευρω, ειναι τελειως ψευτικη και μπαρουφα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog