Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι Τούρκοι το τραβάνε ή, αλλιώς, Αθλητική Ένωση Ιστανμπούλ…

- Advertisement -

Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας έχει χλευαστεί λιγότερο ή περισσότερο από πολλά ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης μέχρι τώρα. Τις τελευταίες ημέρες τη σκυτάλη έχουν πάρει, αν κρίνει κανείς από τον αριθμό αλλά και το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων, οι καλοί μας γείτονες…

Αφού τους προηγούμενους μήνες αγόρασαν νησιά των Κυκλάδων, τράπεζες και βιομηχανικές μονάδες τώρα οι Τούρκοι βάλθηκαν να βγάλουν τις ελληνίδες στο πεζοδρόμιο κάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πλάκα με τα δεινά της οικονομίας μας!

Ρεπορτάζ που στάζουν «ώχρα» και μπόλικη κακία για τους Έλληνες του ευρώ κοσμούν καθημερινά τις τουρκικές εφημερίδες που βάζουν από την μια μεριά της ζυγαριάς την ετοιμοθάνατη ελληνική οικονομία και από την άλλη το αναπτυξιακό «θαύμα» της κυβέρνησης Ερντογάν.

Στα δημοσιεύματά τους άλλοτε φυτεύουν την τουρκική σημαία πάνω σε ένα εκκλησάκι της Σαντορίνης υποστηρίζοντας πως τούρκοι Κροίσοι είναι έτοιμοι να αγοράσουν ολόκληρο το νησί από τους πειναλέους Έλληνες και άλλοτε πάλι παρουσιάζουν Ελληνίδες να τρέχουν ως την Αδριανούπολη να νοικιάσουν ένα φτηνό νυφικό με 50 ευρώ για να παντρευτούν.

Πριν λίγο καιρό τουρκική εφημερίδα θέλοντας να περιγράψει την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, έγραφε ότι οι Έλληνες διπλωμάτες καθαρίζουν οι ίδιοι τους διαδρόμους του κτηρίου, καθώς δεν υπάρχει προσωπικό καθαρισμού.

Σήμερα πάλι ανακάλυψαν 3 χιλιάδες ελληνίδες πόρνες που αναγκάστηκαν να πουλήσουν το κορμί τους ένεκα της κρίσης.

Και μέσα σε όλον αυτό τον ορυμαγδό των υποτιμητικών δημοσιευμάτων εμφανίζεται ένα ακόμη που θέλει τουρκικό οικονομικό κολοσσό να συζητά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτό να δούμε τελικά για να αποτρελαθούμε. Να αγοράζουν τούρκοι την ΑΕΚ και να την μετονομάζουν σε Αθλητική Ένωση Ισταμπούλ!

Έλεος…

*protothema

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog