Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 28/11 τα Ζώδια!

- Advertisement -

Γενικό προφίλ: Μια μέρα με ιδιαίτερη δυναμική μιας και έχει να φέρει αρκετά ξαφνικά και συνάμα ευχάριστα γεγονότα. Προσπαθήστε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς να καταβληθείτε σωματικά, αφού οι απαιτήσεις της ημέρας είναι κυρίως πνευματικές. Είναι πολύ πιθανόν να ψυχαγωγηθείτε με ιδιαίτερο ή περίεργο τρόπο…
Κριός Σήμερα, μπορεί να επιθυμείτε μια μέρα ραστώνης αλλά μάλλον υπολογίζατε χωρίς τον ξενοδόχο. Είναι πολύ πιθανό φίλοι και γνωστοί να επιχειρήσουν να σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο πανηγύρι. Αν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος, ακολουθείστε τους. Αισθηματικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή από μια άλλη πλευρά. Η μουσική ή μια καλή ταινία μπορεί να σας ψυχαγωγήσουν.

Ταύρος Από το πρωί η μέρα εμφανίζει σημάδια έντονης κινητικότητας. Οι συζητήσεις ακόμα και για άσχετα θέματα θα έχουν ένταση. Οι μετακινήσεις είναι για εσάς μια εκτόνωση και μέσα από αυτές οι δικοί σας άνθρωποι θα νιώσουν πάρα πολύ όμορφα. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που θα δώσουν απάντηση σε ένα αίνιγμα που ήταν άλυτο εδώ και καιρό.

Δίδυμοι
Μέσα από την οικογένεια θα γίνουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σας υποχρεώσουν να κάνετε την παρουσία σας πιο ισχυρή. Η ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας θα σας οδηγήσει σε μέρη στα οποία οι περισσότεροι δεν θα θέλουν να σας ακολουθήσουν. Τηλεφωνήματα και μηνύματα θα σας ταράξουν ευχάριστα μέσα από την ανακοίνωση ενός ευχάριστου γεγονότος.

Καρκίνος
Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο ηλιακό οίκο βοηθά να αντιμετωπίσετε τις πιο σοβαρές προκλήσεις. Το σίγουρο είναι πως δεν χαλάει η ψυχική σας διάθεση μιας και νιώθετε κύριοι του εαυτού σας. Αισθηματικά, αντιλαμβάνεστε πως σε κάθε περίπτωση με αυτά που ζητάτε θα βελτιωθεί και η κατάσταση της σχέσης. Κάποιο ραντεβού ίσως ακυρωθεί δημιουργώντας σας κάποιες αμφιβολίες.

Λέων
Οι αποφάσεις για το πώς θα περάσετε την ημέρα ίσως διαπιστώσετε πως δεν είναι δικιά σας επιλογή. Η σχέση σας έχει αποφασίσει κάποια πράγματα ίσως και εν αγνοία σας αλλά αυτό θα αντιληφθείτε πως είναι για καλό σας. Αποβάλλοντας εγωιστικές συνήθειες αντιλαμβάνεστε πως κάποιοι ενδιαφέρονται σοβαρά για εσάς. Η δύναμη ενός φίλου μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε πολλά.

Παρθένος
Ίσως σήμερα διαπιστώσετε πως είστε αρνητικά προκατειλημμένοι για κάποια άτομα. Η μέρα σας απαιτεί προγραμματισμό και με τόσους πλανήτες στον Τοξότη θα αντιληφθείτε πως αυτό φαντάζει αδύνατο. Μέσα σας έχετε ένα χείμαρρο συναισθημάτων που τον κρατάτε εγκλωβισμένο. Εκδηλώστε τα συναισθήματα σας με τη βοήθεια του Άρη στο ζώδιο σας.

Ζυγός
Σήμερα, θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές είτε στο χώρο διαμονής είτε στον ίδιο σας τον εαυτό. Για εσάς η ξεκούραση είναι η βελτίωση της γενικότερης εικόνας. Αισθηματικά, θέλετε να προσφέρετε πράγματα και κυρίως είσαστε διατεθειμένοι να ρίξετε νερό στο κρασί σας. Αποφύγετε τις υπερβολές που σχετίζονται με τα φαγητά και τα γλυκά.

Σκορπιός Η αποτίμηση των προηγούμενων ημερών είναι βέβαιο πως θα γίνει σήμερα. Η εμφάνιση σας θα είναι πιο επιτηδευμένη μιας και σε κάποιους θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση. Αισθηματικά, ίσως κρίνετε τους άλλους κάπως αυστηρά κι αυτό δεν βοηθά στην εξομάλυνση των σχέσεων. Κάποια ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα θα δώσουν μια γιορτινή νότα στη μέρα.

Τοξότης Πολλά πράγματα είναι πέρα από τις δικές σας δυνάμεις και γι’ αυτό ίσως υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε. Κάποιες συζητήσεις ίσως τελικά πάρουν άλλη τροπή. Αισθηματικά, προσπαθήστε να δώσετε στη σχέση χρόνο και χώρο. Η βελτίωση και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Κάποιες ειδήσεις ίσως είναι προϊόν παραπληροφόρησης.

Αιγόκερως
Νιώθετε αρκετά ισχυροί όμως σήμερα είναι μέρα ανάπαυσης. Η πειραχτική διάθεση θα συνοδεύεται από φάρσες που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε ένα όχι και τόσο γνώριμο πρόσωπο. Η καλή διάθεση σε συνδυασμό με την καλή παρέα θα σας οδηγήσουν σε εξορμήσεις, μην υπολογίζοντας το κόστος. Κάποια επίσκεψη ίσως σας χαλάσει το πρόγραμμα.

Υδροχόος
Η αισθηματική προετοιμασία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγήσει σε φιάσκο. Όλα ρυθμισμένα στην εντέλεια και ο έρωτας είναι στον πόρτα σας. Η πίστη σε κάποιο πρόσωπο ίσως επιχειρηθεί να κλονιστεί μέσα από λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μια τάση να ξανανιώσετε παιδί θα συμπαρασύρει με το κέφι εσάς και τα πρόσωπα του στενού κύκλου σας.

Ιχθύες
Σήμερα νιώθετε πως θέλετε να μείνετε σπίτι. Η ανάγκη να περάσετε το χρόνο σας δημιουργικά, θα σας εξωθήσει να κάνετε πράγματα όπως ο στολισμός του δένδρου. Κάποιο τηλεφώνημα θα σας ταράξει ευχάριστα μιας και θα είναι από πρόσωπο που λαχταρούσατε εδώ και καιρό. Βολιδοσκοπείστε τις προθέσεις του μιας και ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

psixologikosfaros.blogspot.com/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog