Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Kόρινθος:Θεατρική παράσταση για ΑμεΑ

- Advertisement -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στα πλαίσια της κοινωνικής μέριμνας, ψυχαγωγίας και κοινωνικής ενσωμάτωσης των συμπολιτών μας ΑμεΑ και μέσα από το πρόγραμμα «Έξω μαζί» του Δήμου Κορινθίων, η Δημοτική Αρχή Κορίνθου σε συνεργασία με την Πειραματική Σκηνή του Θεάτρου Περιγιαλίου, προσέφεραν στα παιδιά και νέους με αναπηρίες, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Θεατρική παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ…


Τα παιδιά του προγράμματος ενσωματώθηκαν με τους ηθοποιούς που έπαιξαν τους ρόλους , προσφέροντας τους ετσι τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν σε ένα θεατρικό δρώμενο. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Άλλη μια φορά η τέχνη αποδεικνύει πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι για τα άτομα με αναπηρία, δίνοντας χαρά και διέξοδο σε αυτά τα παιδιά , να μπορούν να ονειρεύονται μέρα – νύχτα όλες τις εποχές του χρόνου.

Θα πρέπει να επισημάνουμε την κοινωνική ευαισθησία των ηθοποιών που έπαιξαν: Ελένη Πετροπούλου, Εβίτα Δραγούμη, Γωγώ Ορκοπούλου, Άντα Παπαχρήστου και των συντελεστών Χαρά Βελή για την ευγενική προσφορά τους.



Από το γραφείο τύπου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog