Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Νατάσα Λάμπου-Μπούκλη υποψήφια για το Επιμελητήριο Κορινθίας

- Advertisement -

Η Αναστασία (Νατάσα) Λάμπου σύζυγος του περιφερειακού συμβούλου Λάμπρου Μπούκλη είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου…
Η Αναστασία γεννήθηκε στο Αίγιο. Η οικογένεια της διατηρούσε κοσμηματοπωλείο στο Αίγιο από το 1958 ενώ από το 1979 επέκτειναν τις δραστηριότητες τους με νέο κατάστημα στο Ξυλόκαστρο. Η Νατάσα, ανέλαβε το κοσμηματοπωλείο του Ξυλοκάστρου μετά το πέρας των σπουδών της, το 1999, ανακαινίζοντας το εκ βάθρων και δίνοντας του νέα προσωπικότητα. Εχει τελειώσει,την Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών, από τον Τομέα Βυζαντινής Τέχνης και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ.

Στην συνέχεια έκανε εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στην Θρησκευτική Τέχνη στο Πανεπιστήμιο Κατόλικα του Μιλάνου, Ιταλίας. Την περίοδο των μεταπτυχιακών σπουδών στο Α.Π.Θ. είχε εργαστεί στην 9η Εφορία Αρχαιοτήτων στα Μνημεία της Καστοριάς (Βυζαντινές Εκκλησίες).

Κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιταλία εργάστηκε σχετικά με την χρονολόγηση των ψηφιδωτών της Ραβέννας. Έχει επισκεφτεί εκθέσεις κοσμημάτων στο εξωτερικό και επιθυμεί να σπουδάσει Γεμολογία (αναγνώριση πολύτιμων λίθων). Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά και έχει ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς (Ινδία, Νεπάλ, Ινδονησία, Μεξικό, κλπ).

Είναι μητέρα ενός δίχρονου αγοριού και σύζυγος του Φυσικού – Περιβαλλοντολόγου Λάμπρου Μπούκλη.
Διαμένουν οικογενειακώς μόνιμα στο Ξυλόκαστρο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog