Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν ζητούν συγγνώμη οι συντάκτες του Focus για το μεσαίο δάχτυλο…

- Advertisement -

Ξεκίνησε η δίκη του «Focus» για τους επτά από τους 13 κατηγορούμενους που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εξύβριση, προσβολή συμβόλου και συκοφαντική δυσφήμιση… 
Οι συγκεκριμένοι είχαν λάβει νόμιμη κλήτευση, ενώ η δικογραφία ως προς τους υπόλοιπους έξι διαχωρίστηκε καθώς κρίθηκε ότι δεν έχουν κλητευθεί νόμιμα.

Η εισαγγελέας της έδρας επισήμανε ότι το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρεται στο σύνολο των Ελλήνων και όχι σε συγκεκριμένη ομάδα και για το λόγο αυτό δεν υφίστανται τα αδικήματα της εξύβρισης και της δυσφήμισης. «Κι εγώ είμαι Ελληνίδα και με πείραξε το δημοσίευμα, αλλά θα κρίνω την υπόθεση ψυχρά, καθαρά νομικά», είπε.

Ο συνήγορος των κατηγορούμενων είπε ότι η συντακτική ομάδα του περιοδικού δεν ζητάει συγγνώμη, υποστήριξε ότι υπήρξαν παρερμηνείες και ότι ο στόχος δεν ήταν να προκληθεί θόρυβος και να συκοφαντήσει.

Στη συνέχεια κατατέθηκαν ενστάσεις από την πλευρά της υπεράσπισης όπως η αποβολή της πολιτικής αγωγής (των δικηγόρων που έκαναν τη μήνυση), ωστόσο οι ενστάσεις αυτές απορρίφθηκαν. Κατόπιν αυτών, η δίκη διεκόπη για τις 9 του Δεκέμβρη. Στο διάστημα αυτό θα κλητευθούν νομίμως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. 

star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog