Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πακιστανός παρέδωσε σε όλους μας μαθήματα ήθους.

- Advertisement -

Μήνυμα αναγνώστη…

Πριν από λίγο, έγινα μάρτυρας ενός γεγονότος που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Μια κυρία γύρω στα 60 σήκωσε από ένα ATM τραπέζης κάποια χρήματα. Τα έχωσε γρήγορα γρήγορα στο πορτοφόλι της και στην συνέχεια στην τσέπη του μπουφάν της και άρχισε να περπατάει βιαστικά. Κάποια στιγμή, μάλλον από το κούνημα, της έπεσε το πορτοφόλι στο δρόμο. Η γυναίκα (όπως όλοι μας βέβαια), δεν το πήρε χαμπάρι και συνέχισε να απομακρύνεται. Μέχρι που ακούσαμε φωνές και γυρίσαμε τα κεφάλια μας προς εκείνο το σημείο. Ένας αλλοδαπός (μάλλον Πακιστανός αφού ήταν αρκετά σκούρος) που είχε δεί τι είχε γίνει, της φώναζε για να της πεί ότι της είχε πέσει το πορτοφόλι. Η κυρία, συνέχισε να περπατά και δεν του έδωσε σημασία. Τότε ο Πακιστανός, καβάλησε το ποδήλατό του κρατώντας στο χέρι του το πορτοφόλι της γυναίκας. Όλοι νομίζαμε ότι θα το έπαιρνε… Κι όμως… Την σταμάτησε και της το έδωσε παραδίδοντας σε όλους μας μαθήματα ήθους. Μάλιστα, η γυναίκα αυτή δεν του φέρθηκε και πολύ καλά, μιας και (αν και μακριά) την είδαμε που το άρπαξε σχεδόν από τα χέρια του και η πρώτη κίνησή της ήταν να το ανοίξει για να δεί αν είναι μέσα τα χρήματα. Ειδικά η τελευταία της κίνηση, σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους.

Αυτόπτης μάρτυρας…

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ?ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ?ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΟΠΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΑΓΧΩΝΙΣΜΟ Κ ΨΗΣΙΜΟ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

  2. epidi eiste komple3iki i perisoteri ellines kai exete mathi na milate kai na bazete olous se mia mbala giauto katantisate edw pou eiste.!! sixaritiria ston pakistano. an kai dn eprepe na to kanei gt tou ferthike poli skata. o ellinas nomizi pws to na eisai ellinas einai timi, alla dn skeftike pote oti timi einai kati pou to apoktas kai oxi pou kata tixi geniese se enan topo..!!

  3. 11.23 ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ.ΑΠΕΥΔΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ.ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΟΥ 11.23.ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

  4. ΕΣΥ 11.30 ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΑΡΧΕΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ.ΕΙΤΕ ΠΑΩ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΠΑΩ ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΤΕ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΨΩΜΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΦΕΥΓΩ.ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΛΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.

  5. εγω στο εξης θα ασχολουμαι με σοβαροτερα μπλογκ και με περισσοτερο κυρος … μιας και απ οτι βλεπω εδω …ανεβαινουν επιλεκτικα τα σχολια ..ανεβαζετε αυτα που σας συμφερουν και απορριπτετε αυτα που ειναι αντιθετα με την δικη σας κριση … οποτε μην γραφετε πανω …''παρακαλουμε αφηστε το σχολιο σας ..''. βαλτε ''απαντησε μητσο γιαννη κωστα … '' οποιος καταλαβε καταλαβε ….

  6. 10:12,επιλεκτικά σχόλια δεν ανεβαίνουν…κόβονται σχόλια που είναι υβριστικά…ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα…κανείς δεν σε υποχρεώνει να μας διαβάζεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog