Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι,εμπιστευτικό

- Advertisement -

Αναρωτιέμαι γιατί τους τελευταίους μήνες απ’όσα ακούγονται σε παρέες,γράφονται στο διαδίκτυο και σε τοπικές εφημερίδες υπάρχει μια ”μανία” στον δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, να γίνεται είδηση το οτιδήποτε συμβαίνει,όχι το γεγονός που χρίζει σημασίας αλλά το κουτσομπολιό *1…

Παρακάτω θα σας αναφέρω κάποια ‘κουβεντολόγια’ που ποτέ δεν έγιναν ανάρτηση εδώ μέσα,όχι ότι εμείς δεν  έχουμε κάνει ποτέ ”τατανιές”,,αλλά κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι αυτή η ‘κίτρινη’ τακτική πρέπει να αποβληθεί,να αραιωθεί τουλάχιστον στο μέσο εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ”υπάρχουμε”,, θα πρέπει αυτό που γράφουμε να ισχύει.

Οφείλω να επισημάνω ότι η θέση μας πλέον σαν μέσο και οι συνεργασίες που μέχρι στιγμής έχουμε με τα μεγαλύτερα web sites και blogs της Ελλάδας, ΔΕΝ μας επιτρέπει να είμαστε αναξιόπιστοι.
Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως , της συνολικής εικόνας των post, είναι η δική σας συμμετοχή με τα 26000 σχόλια που έχετε στείλει που, μέσα από τον σχολιασμό σας δημιουργείται η σωστή άποψη!
Πάρα πολλά τα παραδείγματα σε αυτούς που ασχολούνται και γνωρίζουν, όταν όλοι έχουμε υποκλιθεί σε σχόλιο ανάρτησης..
Προτιμούμε λοιπόν να είμαστε έγκυροι στις ειδήσεις τις οποίες διαβάζετε και μπορείτε να σχολιάζετε έχοντας κάτι σίγουρο και όχι να ‘πετάμε’ μια ανάρτηση για να γίνεται ντόρος!

Ο λόγος που το κάνουμε;;

 Έχουμε με σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε και η ανάλωση σε ‘κατινιές’ δεν βοηθά,δεν είναι δημιουργική,δεν προβληματίζει,,παρά μόνο αποπροσανατολίζει..*2

Ας αναφέρω όμως όπως προείπα, κάποια ‘κους-κους’ που ποτέ δεν έγιναν ανάρτηση στο Loutrakiblog και θα καταλάβετε τι εννοώ:

Φίλοι μας είδαν τον  τάδε  σύμβουλο(πρώην) με τον πρώην τάδε δήμαρχο να τρώνε σε ταβέρνα.Είναι είδηση;;


Κάποιοι φίλοι,το καλοκαίρι, είδαν ένα πρώην στέλεχος της δημοτικής αρχής να είναι κανά δίωρο με  πρώην δήμαρχο σε παραλιακό κλάμπ.Είναι είδηση;;


Κάποιος άλλος μας έδειξε τι sms του έστειλε νυν αιρετός που τον απειλούσε, ότι θα τον βγάλει στο loutrakiblog(!)..Είναι είδηση;;



Πριν από 10 μέρες περίπου, ‘έπεσαν’ τηλέφωνα  για γεύμα συμβούλου του δημάρχου με επιφανή δικηγόρο των Αθηνών, παρουσία δημοσιογράφου σε γνωστό εστιατόριο..Είναι είδηση;;

Θα πουν κάποιοι, ναι(!)είναι είδηση, γιατί ο τάδε βριζότανε με τον τάδε,του αλλουνού ο άλλος είχε πει και είχε κάνει ‘έτσι’ στις εκλογές,ο άλλος είναι κολλητός με τον τάδε και είναι ‘φουστιά’ να τον κάνει παρέα και συγνώμη,, άλλες χίλιες δυο μαλακίες!!!*3

Με το φτωχό μου το μυαλό,αυτά απ’όσο γνωρίζω μόνο στο Λουτράκι γίνονται..
Ακούσατε τίποτα για Κόρινθο;
Ακούσατε τίποτα για Κιάτο;
Για Ξυλόκαστρο;

Εμείς εδώ άραγε, τι λαός είμαστε που ‘ξεκατινιαζόμαστε’ συνέχεια;
Έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε μόνο με κουτσομπολιά ή  μήπως αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που κατά καιρούς λέγεται ότι το Λουτράκι,,
έχει αέρα,νερό και ρουφ;Ε;;

*1:Όσον αφορά τον ‘μυστικό δείπνο’ που έγινε στην Αθήνα εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα σαν κουτσομπολιό,σαν γεγονός όμως, αν επιβεβαιωθεί μου λέει πολλά και θα έχουμε έγκυρο ρεπορτάζ για να ξέρετε όλοι τι,πως,γιατί,κλπ.

*2:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μπήκαμε στο 2012(ένας μήνας έμεινε) και ακόμα ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ.
Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει συνέχεια τις επόμενες μέρες.
Αυτό πρέπει να είναι για όλους μας το θέμα.
Για τις γιορτές τώρα,το καρναβάλι που έρχεται σύντομα,έχει γίνει τίποτα;;;

*3:Ορισμένα κουτά,gossip άνευ ουσίας,και άλλα θεματάκια μπαίνουν για να ψιλοχαλαρώνουμε και για να βλέπουμε τι ‘βλακεία’ κυκλοφορεί..

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή ρε παιδιά να καταλάβω και εγώ κάτι. Το μπλογκ σας είναι παραδοσιακά αυτό που φιλοξενεί όλα τα σχόλια σε σχέση με τα άλλα. Μια ματιά στους σχολιασμούς θα ανακαλύψει χιλιά;δες κατινιές και κουτσομπολιά και μάλιστα ανώνυμα. Αυτό δηλαδή είναι έγκυρη δημοσιογραφία?
    Επίσης, όλο το καλοκαίρι και ακόμα και τώρα έχετε φωτογραφίες από αυτοκίνητα που παρκάρουν χύμα με διάφορους χαρακτηρισμούς, χωρίς να λαμβάνετε υπόψι σας το γιατί ή χωρίς να έχω δει και πολλά τοπικά αυτοκίνητα.
    Τέλος μην ξεχνάτε ότι τα μπλογκς είναι τα ηλεκτρονικά καφενεία, άρα σε πολιτική, αθλητικά και παρέα, πάντα υπάρχει και λίγο κουτσομπολιό ή σουπα μουπες.
    Τι έγινε, ξαφνικα σοβαρέψαμε και πια δεν μας κάνουν τα φιλολογικά και τα κουτσομπολιά γιατι γίναμε ειδησιογραφικό μεγαλοτέτοιο?
    Τέλος, αυτά τα "τραπέζια" που βγήκαν στον αέρα από τον ίδιο που συμμετείχε, ναι είναι είδηση γιατί αφορά την αλλαγή θέσης του ανώτερου λειτουργού (άρα τι τον οδήγησε σε αυτό), και αφορά πιθανή έμμεση εμπλοκή μετόχων και επιλογή πλευράς που αποτελεί διαπλοκή. Αν δεν είναι αυτά είδηση, τότε ποιά είναι? Η "Φίλη" από το Facebook που έβγαλε φωτογραφία και την δημοσιεύσατε?

  2. ναι ρε μι.φι έτσι είναι τα πράγματα, αφού το κουτσομπολιό είναι πιο σημαντικό από την είδηση…
    αλλά όπως έλεγε και ο φίλος "άλλο ο ανοιχτομάτης και άλλο ο… αυγουλομάτης"

    H N@XTER;IDA

  3. diaplokh sto megaleio ths … kala pou ginetai koutsompolio kai enimeronetai kai o kosmos giati den ginetai.. opou yparxei kapnos yparxei kai fwtia !!allwste an kati einai psema den antexei sto xrono opote kala pou ginetai kai ayto se kairo oikonomikhs krishss!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa…

  4. Μπραβο ΜιΦι, γι' αυτο διαβαζουμε το συγκεκριμενο μπλογκ, γιατι συνδυαζει ειδησεις με σοβαροτητα και γελιο, χωρις αναξιοπρεπη κατα τη γνωμη μου σοβαροφανεια και κιτρινισμο.

    Συνεχιστε ετσι παιδια..

  5. Δεν είναι τυχαίο που εδώ μπαίνουν καθημερινά όλοι και στα άλλα μπλογκσ τρεις και ο κούκος.Αυτό μόνο και μόνο λέει πολλά.Ανοίχτε το θέμα του τουρισμού γιατί δεν μας βλέπω καλά

  6. s-spinos:
    Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη σας ανάρτηση έχει σαν στόχο
    την πρόκληση ευνοϊκών σχολίων (που θαρρώ ότι τα αξίζετε) ή την εξήγηση στο τι "είναι" είδηση.
    πάντως και για το ένα και για το άλλο νομίζω ότι πετύχατε το στόχο.

    ωστόσο παρ΄ ότι χθες δημοσιεύσατε μια ειδησάρα πρώτου
    μεγέθους, έμεινε τελείως ασχολίαστη. πρόκειται για την
    ανάρτηση με τίτλο "Το σχέδιο διχοτόμησης της Ελλάδας
    και υποδούλωσης του λαού".
    καθώς βλέπετε οι συμπατριώτες μας (και προ πάντων οι
    λαλίστατοι) την πέρασαν στο ντούκου, λες και δεν μας
    αφορά τι λέει και τι κάνει ο (δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω) κύριος που έχουμε περιφερειάρχη.

    απλά ρωτάω και εσάς και όλους τους άλλους θα το αφήσουμε έτσι στο απυρόβλητο;;;
    τόσο ωραία νομίζουν οι συμπολίτες μου ότι θα περνάμε
    όταν ο κ.Τατούλης μας μετατρέψει σε Γερμανικό προτεκτοράτο;;;

    Ο Κορίνθιος αντιπεριφερειάρχης κ.Δέδες τι θέση έχει
    επ΄ αυτού;;;
    είναι υπέρ των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών;;;
    έτσι για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog