Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ της ΚΡΗΤΗΣ [φωτο]

- Advertisement -

Mε ανακοίνωση της Αστυνομίας,  στην δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 47χρονου εκπαιδευτικού και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών – εφηβικών τμημάτων, που ασελγούσε εις βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο…

Πρόκειται για τον ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης, γεν. 29/07/1964 στο Ρέθυμνο, κάτοικος ομοίως Καποδιστρίου 37, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου και την πραγμάτωση της αξίας της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Ο 47χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.

*tsantiri

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!!!!
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ?

  2. συμφωνω απολυτα με τον 2'54.ειμαι γονιοσ ενωσ παιδιου και ουτε να το φανταστο δεν θελω.Αν μου ελεγαν να του το κοψω θα το εκανα με μεγαλη χαρα.γαμω το σπιτι του σκατοφατσα .

  3. Να πεθάνει αργά&βασανιστικά…με τα χειρότερα και πιο σκληρά βασανιστήρια που υπάρχουν..να βασανιστεί τόσες φορές..όσα είναι και τα παιδιά που τόλμησε & άγγιξε!Ποιός θα λυτρώσει αυτές τις παιδικές ψυχές απ'αυτά που αναγκάστηκαν να υποστούν..!Τα εξανάγκαζε και τα υποχρέωνε το μίασμα..Λοιπόν…στο συγκεκριμένο τέρας-βδέλυγμα & σ' όσους του μοιάζουν αξίζει θάνατος μετά απο πολλά βασανιστήρια εννοείται!Και φυσικά δεν αξίζει ούτε κηδεία,ούτε ταφή,ούτε διάβασμα απο παπά,ούτε τίποτα…!απλά βασανίστε τον με τον χειρότερο τρόπο…και κάψτε τον ζωντανό..να λαμπαδιάσει..να καταλάβει έτσι ότι θα καίγεται στο πύρ το εξώτερον..στην κόλαση που του αξίζει αιωνίως..μ'αυτά που έπραξε..!αίσχος….παλιοανωμαλάρα!!και πάλι αίσχος!!!Ντροπή σου κτήνος!κανένα οίκτο στους παιδεραστές!Γιατί στο μέλλον μπορεί να συμβεί στους συγγενείς σας,η'ακόμη χειρότερα στα δικά σας παιδιά!Λυπάμαι πραγματικά που οι πληγές στις ψυχές των παιδιών έχουν χαραχτεί στην καρδιά τους σαν μαχαίρι..κι εκλιπαρώ όλο τον κόσμο να είναι κοντά τους..μαζί με τις οικογένειες τους.Ο Θεός να σας βοηθήσει&να είναι κοντά σας πάντα..γιατί κανένας άνθρωπος..πόσο μάλλον παιδάκια..δεν τ'αξίζουν αυτό..

  4. αυτοι οι ανθρωποι ειναι τρελοι αλλα ελα που στις φυλακες με δικους τουσ κωδικες οι φυλακισμενοι τα τιμωρουν αυτα τα καθαρματα με ιδιεταιρο τροπο.θα φαει καλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog