Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των ανηλίκων για τον παιδεραστή

- Advertisement -

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δράση του σάτυρου καθηγητή περιλαμβάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις ανήλικων παιδιών που είχαν συναναστραφεί μαζί του…

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης προκειμένου να παρασύρει τα θύματά του και να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του χρησιμοποιούσε μία διαδικασία «μύησης», υποσχόμενος στα νεαρά αγόρια πως μέσα από αυτήν θα αποκτήσουν ψυχική δύναμη.

Με τις μεθόδους αυτές ο 47χρονος –καθηγητής κατά τα άλλα-  υπέβαλε τα παιδιά σε διαδικασίες, οι οποίες κάτω από τον τελετουργικό συμβολισμό τους είχαν μόνο έναν σκοπό: να καταλήξουν σε ασελγείς πράξεις.

Στο πνεύμα αυτό έκανε και την επιλογή των χώρων, στους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες από τις μαρτυρίες, οδηγούσε τα υποψήφια θύματά του. Έτσι, φέρετε ότι επέλεγε ερημικούς και τρομακτικούς χώρους, όπως νεκροταφεία, εξωκκλήσια και σπηλιές και εκεί υποχρέωνε τα νεαρά αγόρια σε «πράξεις», που και οι αστυνομικοί ακόμα δυσκολεύονται να περιγράψουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο 47χρονος δράστης μετά τη σύλληψή του, αν και παραδέχεται τη συμπεριφορά του, φέρεται να δηλώνει πως όσα έκανε έγιναν με τη συναίνεση των ανηλίκων.

Εξακολουθεί μάλιστα να επιμένει ότι οι πράξεις του δεν είναι σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά εντάσσονται σε μια φιλοσοφία “μύησης” που αποσκοπεί στην …υπέρβαση, ακόμα και της γενετήσιας συμπεριφοράς, προκειμένου οι …δοκιμαζόμενοι να  εξελιχθούν σε «πρωταθλητές».

*star

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog