Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ στο δημόσιο

- Advertisement -

Η εντολή της σύλληψης του γνωστού σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά, έγινε κατά την επιστροφή του από το Διογένης Studio, το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Συγγρού, και είχε δοθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, κ. Ιωάννη Διώτη…

Στον κόσμο του lifestyle και της μόδας εισέβαλε το ΣΔΟΕ αρχίζοντας από τον γνωστό επιχειρηματία και μόδιστρο Λάκη Γαβαλά. Ο μόδιστρος δεν κατάφερε να γλυτώσει από την «τσιμπίδα» του Σώματος και έτσι συνελήφθη στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου για χρέη προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οφειλή του μόδιστρου προς το Δημόσιο, φθάνει περίπου το 1.480.000 ευρώ.

Μάλιστα οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛ.ΑΣ. είχαν εντοπίσει τον επιχειρηματία νωρίτερα, παραμείναν στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ παρακολουθώντας τον και περίμεναν να τον συλλάβουν μετά το πέρας της νυχτερινής του διασκέδασης.

Αυτή η επιχείρηση είναι η δεύτερη για χρέη προς το Δημόσιο που δεν οργανώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, αλλά από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛ.ΑΣ.
*tanea

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog