Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Eκλογές Επιμελητηρίου Κορινθίας μέρος πρώτο:Ψήφισε η Δυτική Κορινθία

- Advertisement -

Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή έγινε σήμερα η 1η δόση των εκλογών του Επιμελητηρίου Κορινθίας.Συγκεκριμμένα ψήφισαν 844 μέλη στις κάλπες που είχαν στηθεί στο δημαρχείο του Κιάτου, επιλογή που αποδείχτηκε επιτυχημένη από την νυν διοίκηση να διεξάγει για πρώτη φορά εκλογές στην όμορφη πόλη του Κιάτου για να εξυπηρετήσει τους επιχειρηματίες της Ανατολικής Κορινθίας…

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλη Νανόπουλο και επικεφαλής του συνδυασμού ”Έργο και Προοπτική”,δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσέλευση των μελών και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική νίκη.

Αύριο θυμίζουμε ότι ψηφίζει η Ανατολική Κορινθία στο Επιμελητήριο Κορινθίας.Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7:00πμ και θα ολοκληρωθεί στις 5:30μμ.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στους επαγγελματίες που πήγαν και ψήφισαν. Η συμμετοχή είναι το κέρδος της εκλογικής διαδικασίας. Μην αφήσουμε τους λίγους να μας αποκαρδιώσουν και να μας παρασύρους στην απομόνωση και στα κομματικά τους παιχνίδια. Ελπίζω ότι και αύριο οι επαγγελματίες της ανατολικής κορινθίας θα σταθούν στο ύψουν των περιστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog