Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιατί δεν έχει πληρωθεί το προσωπικό της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ;

- Advertisement -

Τι δηλώνει αποκλειστικά στο loutrakiblog, ο αντιπρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου, πρώην ΔΑΕΤ, Δημήτρης Λογοθέτης…

Αυτή την περίοδο, η εταιρία αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας γιατί έχουν καθυστερήσει οι διαδικασίες για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 700.000 ευρώ, η διαδικασίας επιστροφής ΦΠΑ από την ΔΟΥ ύψους 830.000 περίπου ευρώ αλλά και το τελευταίο μέρος της επιχορήγησης για την επένδυση στο spa ύψους 1.500.000 ευρώ περίπου. Γι αυτό το λόγο, το προσωπικό, έλαβε έναντι για την μισθοδοσία του Νοεμβρίου. Τις προσεχείες ημέρες, μεταφέρουμε τα γραφεία μας στο loutraki thermal spa (αυτή θα είναι η επίσημη ονομασία του) και δρομολογούνται δράσεις που θα αλλάξουν κυριολεκτικά την όψη και τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς το κοινό. Άλλωστε, διοίκηση δεν μπορεί να γίνει εξ’ αποστάσεως και τα προβλήματα πρέπει να λύνονται εν τη γενέσει τους

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο κος γιαννιτσοπουλος μηπως πληρωθηκε για τον μηνα νοεμβριο κε αντιπροεδρε της λουτρακι αε? για πειτε μας γιατι δεν του καταγγελετε τοσους μηνες την συμβαση που εχει με την εταιρεια στο ονομα καραβανης?

  2. υπαρχει και παραυπαρχει φιλτατε. και οχι μονο υπαρχει απο τον ιουνιο του 2011 αλλα εχει και ισχυ 1 χρονο, δηλαδη μεχρι τον ιουνιο του 2012. ψαξτο εσυ λιγο καλυτερα.

  3. το ψαρι κρεας βαφτισε ο λογοθετης ο αντιπροεδρος της λουτρακι α.ε αν ονομαζεται προσωρινη ελλειψη ρευστοτητας το γεγονος οτι μονο στους εργολαβους χρωστα πανω απο 6 εκατομυρια ευρω, τοτε μαλλον πρεπει να ξαναπαει στην ασοε τωρα στα γεραματα. αντε λοιπον και παιρνει τα οφειλομενα ταοποια ολα μαζι οπως τα λεει φτανουν βαρια βαρια τα 3 εκατομυρια. τα αλλα 3 που λειπουν που θα τα βρει η εταιρεια? απο τη λειτουργια του σπα που εχει μπει μεσα κανενα εκατομυριο για φετος η απο το μηδενικο μερισμα που αναμενεται να παρει και φετος απο την συμμετοχη της εταιριας στο καζινο? για να ξερουμε τι λεμε επιτελους….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog