Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θα ”χυθεί αίμα” αν τολμήσουν να βάλουν ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια!(video)

- Advertisement -

Πρόκειται για το καυτό θέμα των ανεμογεννητριών ύψους 80 μέτρων,που θέλουν κάποιοι ντε και καλά να εγκαταστήσουν στα Γεράνεια Όρη!…
 

Ας δούμε την τοποθέτηση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του αντιδημάρχου Δημήτρη Δέδε.

Ελπίζουμε η αντίδραση να είναι πολύ σθεναρή για να μην χαθεί το ελατόδασος,το πευκόδασος,ιδιαίτερου φυσικού κάλλους,των Γερανείων…

Ας θυμηθούμε τι συζήτηση είχε γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα με τις ανεμογεννήτριες..

Δείτε επίσης εδώ..

*τα βιντεάκια από τον e-istos

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τις συζητήσεις που παρακολουθούμε στα παραπάνω video φαίνεται ότι έχουν δοθεί άδειες για την περιοχή Πραθίου και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει για την περιοχή της Παλιοβούνας , μέσα στην περιοχή Natura.
    Η εγκατάσταση ανεμομετρικού ιστού που καταγγείλαμε (http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/12/blog-post_1778.html#en) ότι άρχισε να εγκαθίσταται στην Παλιοβούνα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, δείχνει ότι υπάρχει πρόθεση εγκατάστασης ανεμογεννητριών και σ’ αυτήν την περιοχή – αν δεν έχουν ήδη δοθεί άδειες.
    Μήπως θ’ άπρεπε κάποιος από το Δήμο, αυτήν τη στιγμή, να πάει στην Παλιοβούνα και να ζητήσει την άδεια με την οποία εργάζονται για την εγκατάσταση του ιστού ;

  2. Γιατι θα χαθεί το ελατόδασος;
    Το οτι θα δημιουργηθεί αντιπυρική ζώνη δεν μετράει;
    Το οτι υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων δεν μετράει;
    Το οτι θα δημιουργηθεί ανάπτυξη δεν μετράει;
    Το οτι θα αντλήσουμε καθαρή ενέργεια απο τον άνεμο δεν μετράει;
    Το οτι για κάθε μεγαβατόρα αιολικής ενέργειας γλιτώνουμε εκατοντάδες τόνους CO2 που εκλείονται στην ατμάσφαιρα απο την κάυση του λιγνίτη στην Πτολαιμαίδα δεν μετράει;
    Το οτι ζούμε στη φτώχια και επιθυμούμε επενδύσεις που θα μας βγάλουν απο αυτήν δεν μετράει;
    Το οτι μέρος των κερδών θα αποδίδεται στο Δήμο μας δεν μετράει;
    Και ποιός είπαι οτι το δάσος θα καταστραφεί; έστω ενα μικρό τμήμα του; Υπάρχει προβλεψη και πρέπει να επιβληθεί στην ανάδοχο εταιρία οτι για κάθε δέντρο που θα κοβεται αλλο ενα να φυτεύεται,ωστε το δεντρικό ισοζύγιο να διατηρηθεί σταθερό.
    Ας μάθουμε πρώτα τι ακριβώς σημαίνει αιολικό πάρκο και πόσο σημαντικό είναι για την Ζωή μας και την Φύση και ύστερα να αποφασίσουμε αν το θέλουμε η όχι.

  3. Κύριέ μου της 10:29 προφανώς δεν έχετε ιδέα του χώρου και των μεγεθών για τα οποία μιλάμε.Ευτυχώς που οι περισσότεροι που ζούμε στο Λουτράκι έχουμε πραγματική αντίληψη του χώρου και των μεγεθών και θ' αγωνιστούμε με νύχια και δόντια, μέσα στα πλαίσια της νομιμότητος για να το αποτρέψουμε. Το μικρό αυτό βουνό πάνω από το κεφάλι μας έχει άμεση σχέση με το κλίμα της πόλης μας και το κύριο προϊόν μας που είναι το νερό. Σε άλλες περιπτώσεις έχουν tοποθετηθεί ανεμογεννήτριες σε βουνά με θαμνώδη βλάστηση κυρίως και όχι σε δάση προστατευόμενα από το NATURA. O κάθε πυλώνας θέλει γύρω του πάνω από ένα στρέμmα και οι δρόμοι θα έχουν φάρδος πάνω από 7 μέτρα. Το ελατοδάσος εξαφανίζεται δια παντός. Όσοι για τις θέσεις εργασίας, αυτήν τη στιγμή στην εγκατάσταση του ιστού στην Παλιοβούνα απασχολούνται Βούγαροι.

  4. Το πρόβλημα δεν είναι το ελατόδασος ή οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις Αλλά οτι θα γίνει δρόμος και θα μπορούν όλοι να κυνηγούν στον ιδιωτικό κυνηγότοπο του συλλόγου.
    οι ίδιες αντιδράσεις μέχρι που σταμάτησε το έργο, υπήρχαν και όταν προσπάθησε το δασαρχείο πριν μερικά χρόνια να ανοίξει δρόμο απο την Αμυγδαλιά στην Αγ. Κυριακή. Έφτασαν σε σημείο να πυροβολούν με τις καραμπίνες τους εντουράδες που απλώς περνούσαν από εκεί.
    Το ελατοδασος έχει τεράστια ανοίγματα για ανεμογεννήτριες και δεν χρειάζεται να καταστραφεί για να μπουν 20-30 γεννήτριες που θα σώσουν οικονομικά τον δήμο μας και θα μειώσουν σε τελική ανάλυση την μόλυνση από το κάρβουνο και το πετρέλαιο.

    Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε 2-3 αυτόκλητους ιδιοκτήτες να μπλοκάρουν το μέλλον του τόπου.

  5. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΛΑΤΟΔΑΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ (ΕΠΕΝΔΗΤΕΣ)???????????????????
    ΠΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ!!!!
    ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!
    ΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΗΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΕΛΑΤΩΝ!!!!!!!!!
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΕΠΕΝΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΟΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΗΚΟΥΣ 20 ΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ?????????ΠΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ???????????ΤΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΑΤΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΛΕΜΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗ ΕΛΑΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΝΟΥΝ ΕΣΤΩ 3 ΜΕΤΡΑ?????????????

    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΛΑΤΟΔΑΣΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ,(ΕΠΕΝΔΗΤΕΣ),ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΗΣΗ.ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΗΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

  6. Κάτοικε Γερανίων εκτος απο καταπατητής ( γιατί αν μένεις στα Γεράνια σιγουρα καταπατητής θα είσαι) και φυσικά εκτός απο ορθογραφία ( μια και είσαι αγράμματος) καλό είναι να μάθεις οτι με υστερίες και ανυπόστατες κραυγές φαίνεται το πόσο άδικο έχεις.Ανθρωποι υστερικοί , οπιθοδρομικοί και φυσικά αστοιχείωτοι ειναι αυτοί που μπαίνουν τροχοπέδη σε κάθε θετική εξέλιξη,μερικές φορές εξυπερετουν κα άλλα συμφέροντα είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι (καθώτι συχνά ανόητοι)

  7. Ποσοι θυμουνται την 27η προς 28η ιουνη του 2007; τις μερες εκεινες που η πυρινη λαιλαπα καταστρεψε το μεγαλυτερο μερος των πιο ομορφων και αγριων τοπιων του βουνου;
    Ο καιρος περασε και μεσα στο γενικο ζοφο των ημερων που ακολουθησαν ξεχαστηκε η παρνηθα οπως και ολα εκεινα τα υπεροχα μερη που χαθηκαν εκεινο καταθλιπτικο καλοκαιρι.
    Ομως για το κρατος και τα αφεντικα τα παντα μπορουν να παραξουν κερδος…και η σταχτη και η φωτια!
    ειναι γνωστο πλεον πως ο καπιταλισμος ειναι μια μηχανη καταστροφης και αυτη ειναι η δυναμη του.
    Αφου λοιπον εγινε σε πρωτη φαση το απαραιτητο σκυλεμα (επικοινωνιακο κυριως-μπιζνεσμεν,μμε,φορεις,παραγοντες,υπουργοι,παπαδαριο,κρατικοδιαιτοι οικολογοι) πανω στο κορμι του βουνου που ψυχορραγούσε ηρθε και η "ουσια" αυτου που λεμε μπιζνα!Δηλαδη ακολουθησε το πλιατσικο!
    Το καζινο υστερα απο μια πολυμηνη σταση αναμονης ξαναβγαινει στο προσκηνιο με το καλυτερο οικολογικο προφιλ ωστε οι εγαταστασεις του να ανακατασκευασθουν αλλα κυριως να επεκταθουν στη ηδη καμενη περιοχη με τις ευλογιες του κρατους.
    Χωροθετειται και εγκρινεται η κατασκευη τεχνολογικου "παρκου" δεκαδων χιλιαδων τετραγωνικων στους προποδες του βουνου στη περιοχη των Αφιδνων.
    Και αυτα μπορει να ειναι το πιο σημαντικα γεγονοτα λεηλασιας του βουνου μετα τη φωτια αλλα υπαρχουν και αλλα γεγονοτα πολυ σημαντικα.
    Αρχισαν να παιζουν διαφορα ασχημα σεναρια σχετικα με τη χρηση των πρωην βασιλικων κτηματων.
    Γινονται προσπαθειες, στους σχεδιασμους αλλα και στη πραξη,αναπλασης των πιο συχνα επισκεψιμων περιοχων του βουνου και η μετατροπη του απο δρυμο απολυτου προστασιας σε περιαστικο δασος.
    Διανοιγονται νεοι "δασικοι" δρομοι στις παρυφες του βουνου.
    Μαζικη εισβολη απο αγελες εντουραδων σε πολλα μονοπατια του βουνου.
    Φασιστες κυνηγοι συνεχιζουν ανενοχλητοι να δολοφονουν αγρια ζωα.
    Αποτυχημενα σε μεγαλο βαθμο τα πολυδαπανα και πολυδιαφημισμένα εργα μετα τη φωτια οπως επισης και οι πρωτες αναδασωσεις.
    Οικοδομικος οργασμος σε θρακομακεδονες και ιππ.πολιτεια αλλα και κατασκευη εγκαταστασεων αγνωστων λειτουργειων στα ανατολικα και βορεια του βουνου.
    Απαξιωση του δασαρχειου και αναληψη της απολυτης διαχείρισης απο τον φορεα.

    Το μεγαλυτερο κακο ομως δεν ειχε ερθει ακομα αλλα οταν ξεκινησε ηρθε γρηγορα.
    Τεσσερα χρονια μετα την καταστροφικη πυρκαγια και ενα χρονο μετα την εναρξη των εργων το αιολικο εργοστασιο ειναι γεγονος.
    Και παροτι υπηρξε ενημερωση και η καλυτερη δυνατη διακινηση αυτης της πληροφοριας απο την πρωτη στιγμη,κανεις μα κανεις δεν ασχοληθηκε.

    (22.7.2010)
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1194578

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1194660

    Και αν υπαρχουν καποιοι που αυτες οι εικονες τους εξοργιζουν τους πληροφορουμε οτι αυτο το εργοστασιο φανταζει σαν μακετα μπροστα σ αυτο που θα γινει σε πολλες αλλες περιοχες(οπως στην ευβοια που την εχουν ηδη γαζωσει με ανεμογεννητριες , στα νησια ολου του αιγαιου η στην ορεινη ναυπακτια και τωρα στα γερανεια).
    Ετσι λοιπον ορεινη γη παραχωρειται τζαμπα στους εργολαβους τους οποιους βεβαια δε τους νοιαζει η παραγωγη ρευματος αλλα οι επιδοτησεις και τα "παραπλευρα" εσοδα απο τις εργολαβιες για τις "υποδομες".

    Υπαρχει και ενα πολυ κατατοπιστικό και ενημερωτικο ντοκυμαντερ

    http://www.black-tracker.gr/details.php?id=445

    ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    ΕΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ

  8. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ…. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ….Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΞΕΣΙΚΟΘΗΤΕ ΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΨΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ

  9. ΚΥΡΙΕ 6.34 [ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ] ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

  10. 7:40 ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ….ΑΠΛΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΞΕΣΙΚΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  11. re megale 7:44 oti ma oti kai na soy pv tha paei xameno den axizi kai to oti soy grafo poli einai to kano omos gia na soy po oti ean tis thes toso poli tis anemogenitries na tis baleis sto diko soy boyno kai xorio giati sigoyra den eisai apo ton topo ean eisai me teties apopseis tha se eixan giaoyrtosei stin kaliteri kai tha se xerame eleos diladi me ton kathe apotiximeno ligoyri poy onirevetai na piasi tin kali me ta apokaidia ton geraneion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. εδώ δεν μπορούμε το καλοκαίρι να αναπνεύσουμε στην πόλη τώρα που υπάρχει το δάσος, φαντάζεστε εάν καταστραφεί τι ζέστη και τι υγρασία θα έχει η πόλη; πόσο πια χειρότερα; και τελοσπάντων, ας προσδιορίσουμε το χαρακτήρα της πόλης μας: είμαστε ή δεν είμαστε τουριστικός προορισμός και συνεπώς, πρέπει να βασιστούμε στο νερό μας, τα λουτρά, τη θάλασσα, το πράσινο στο βουνό μας…θέλουμε τουρισμό, εγχώριο και μη, ή όχι…

  13. Ανεμογεννήτριες σημαίνει απάτη, τίποτε άλλο

    Δείτε, ενημερωθείτε, για να μην σας περνάνε για ηλίθους
    Κάποιοι τα πιάνουν χοντρά για τις σπρώχνουν στις τοπικές κοινωνίες

    http://www.iberica2000.org/documents/eolica/
    http://windfarmrealities.org/
    http://www.epaw.org/

    Διώξτε την αιολική mafia απο τον τόπο σας
    Συντονιστείτε με άλλες τοπικές κοινότητες που δεχονται επίση επιθεση..
    Η Ελλάδα δεν θα γίνει Γερμανικό προτεκτοράτο
    Δεν αποσοβούνται άξιες λογου εκπομπές άνθρακα γιατι λειτουργούν εκ παραλλήλου με τα συμβατικά εργοστάσια καύσης
    Δείτε ποιόν έχει βάλει ο Τατούλης υπεύθυνο ΑΠΕ για τις εισηγήσεις στο Π.Σ. Πελοποννήσου και θα καταλάβετε
    Μεγάλη βλάβη στην βιοποικιλότητα
    Κίνδυνος για φωτιές στο δάσος
    Μείωση στην αξία των ακινήτων
    Ακριβότερο ρεύμα
    Συγκρότηση τοπικών mafia-εκμαυλισμός

    Απομάκρυνση τώρα των Παπακωνσταντίνου, Ζερβού, Βασιλάκου

    πασοκ από την Siemens στην Vestas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog