Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε απόγνωση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

- Advertisement -

Άμεση λύση στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ απαιτούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με κοινή τους ανακοίνωση προειδοποιώντας πως πρόκειται για μία πρώτη μορφή αντίδρασης…

«Η ομάδα είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας εξαντλούνται. Κάναμε υπομονή, αλλά λύση δεν βρέθηκε και μας ζητήθηκε υπομονή για πολλοστή φορά», αναφέρουν και προσθέτουν: «Αρκετοί αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα, αλλά θα συνεχίσουμε με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται καθημερινά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας εξαντλούνται. Κάναμε μεγάλη υπομονή, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της προηγούμενης εβδομάδας.

Τελικά, λύση δεν βρέθηκε. Αντί αυτού μας ζητήθηκε για πολλοστή φορά κι άλλη υπομονή.

Δυστυχώς αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πλέον βιοποριστικό πρόβλημα. Παρόλα αυτά η προσπάθειά μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ και μόνο.

Απαιτούμε άμεση και βιώσιμη λύση για την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτή είναι μια πρώτη αντίδραση και ευχόμαστε να είναι η τελευταία.

Καλούμε όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως αρμόζει στην ιστορία και το όνομα αυτής της ομάδας».

 sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog