Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτσι στήνονται οι προκρίσεις στην Ευρώπη! Ακόμα και στο ποδόσφαιρο Γάλλοι και Γερμανοί κάνουν ότι θέλουν…

- Advertisement -

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στην Άρσεναλ, επικράτησε 3-1 των Άγγλων στο «Καραϊσκάκη», αλλά δεν πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού οι Γερμανοί -για ακόμη μια φορά- δεν αποδείχθηκαν φίλοι μας…

Παρότι η Ντόρτμουντ βρέθηκε να προηγείται 2-0 της Μαρσέιγ, έχασε 3-2 με τους Γάλλους να παίρνουν το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση με δυο γκολ των Γάλλων στο 86′ και στο 88′!!

Για την ιστορία, τα τέρματα της νίκης των «ερυθρολεύκων» σημειώθηκαν από τους Τζεμπούρ (16’), Φουστέρ (36’) και Μοδέστο (89’). Ο Μπεναγιούν (57’) εκείνο των «κανονιέρηδων».

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γαλλο-Γερμανοί: Ο νέος Άξων της Ευρώπης.
    Μετά την οικονομική χούντα που έχουν επιβάλλει τα βρήκαν και στο ποδόσφαιρο…
    Μπράβο στον Ολυμπιακό γιατί σε όλα τα ματς έπαιξε πολύ καλά, με ποδόσφαιρο κυριαρχίας – ελκυστικό και όχι τσούκου-τσούκου μπολ

  2. ETSI RE APOGONOI GIA NA KATALAVETE KAPOTE TI KANETE STHN ELLADA KAI PWS KAIEI OTAN STO KANOYN!!KAI STO KATW KATW GIATI NA EINAI STHMENO TO ALLO KAI OXI TO DIKO SAS!!EIDES PWS KOYTOYLAGAN METAKSY TOYS STHN AMYNA?ME TA DEYTEROTRITA EIR8AN!!!DHMOSIEYSETO MHN DREPESE

  3. Σάββα,υπήρχε περίπτωση να μην δημοσιευτεί ;;; (και φαντάσου,δεν το ενέκρινα εγώ,γιατί ήμουν έξω…)…MoυΦου,κρίμα,πολύ στενοχωρέθηκα που αποκλειστήκατε…είδες και στο μαγαζί που ήμουν,μου κόπηκε η όρεξη,μετά τον αποκλεισμό σας…

  4. Εγώ φίλτατοι κύριοι ''τα πήρα''σήμερα για τις λαμογιές που έγιναν στο στοίχημα στο Τσουλου.Α-βού ήσουν παρών θυμάσαι πολύ καλά πως αντέδρασα..

    Υγ:Σάββα πολύχρονος για την γιορτή σου φίλε αν και πέρασαν 2 μέρες..

  5. Εδω εγινε εγκλημα κατα του ποδοσφαιρου και μερικοι το πηγανε στο Ολυμπιακος-Παναθηναικος.Αισχος και αηδια,αποτροπιασμος.Που ειναι τωρα η ΟΥΕΦΑ να εξιχνιασει τη περιεργη τουλαχιστον υποθεση οπως σε αλλες υποπτες περιπτωσεις;Οταν βλεπεις τα τελευταια λεπτα του αγωνα και ειδικοτερα στο τελευταιο γκολ της Μαρσειγ οπου βλεπεις τους Γερμαναραδες να μαρκαρουν τον αντιπαλο επιθετικο οσαν να ηταν υπνωτισμενοι και να του λενε περαστε,δεν εχουμε διακωμωδηση του αθληματος;Οταν κανουμε εμεις οι Ελληνες στραβα και λαμογιες ολοι σπευδουν να μας λοιδωρησουν και να μας ψεξουν.Τωρα δε τρεχει τιποτα,ε;Αν στη θεση των Ελληνων ηταν τα φιλαρακια τους οι Κροατες να περιμενουν αποτελεσμα θα κανανε τα ιδια;Κατα τα αλλα μονο να μας γιουχαρουν στη Γιουροβιζιον οταν δινουμε το δωδεκαρι στη Κυπρο ξερουν και καλα κανουν κατα τη γνωμη μου γιατι πρεπει ολοι να κρινουν τραγουδια,οχι χωρες.Οταν κανουν αυτοι το ιδιο δε τρεχει και τιποτα.Υποκριτες και φαρισαιοι μια ζωη,δε αλλαζει το DNA του ανθρωπυ ευκολα.

  6. SAVVA EISAI KOMBLEKSIKOS ANTIOLYMPIAKOS ALLA DEN PEIRAZEI H VLAVI STO EGEFALO POU TOSA XRONIA VLEPETE TIN PLATI TOU OLYMPIAKOU EINAI MEGALI KAI THA SOU DEIKSOUME EPIIKIA.ANTE GEIA KAI TON MAI THA NE ORAIA ME THN KOUPA STO PEREA.
    Y.G. O TSAKAS HRTHE XAXAXAXAXAXAXAXA???????

  7. Όλα εδώ πληρωνοντε, όταν έχεις στήσει τα τελευταία χρόνια όλα τα πρωταθλήματα θα σου στήσουν και εις βάρος κάποια στιγμή παιχνίδια. Νέμεσις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog