Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πριν από λίγο: Επεισόδιο Κωστένογλου – Μανωλά

- Advertisement -

«Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Για όλα θα πρέπει να σε ρωτάμε; Σήκω και φύγε, τελείωσε η προπόνηση για σένα» είπε ο κ. Νίκος Κωστένογλου στον Κώστα Μανωλά κατά τη διάρκεια οικογενειακού διτέρματος στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης (7/12)…

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο 20χρονος αμυντικός που συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά του και να δημιουργεί προβλήματα από το τίποτα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, είχε παρακούσει σε εντολή του προπονητή του.

Την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο προπόνησης, ο Μανωλάς γύρισε με προκλητικό τρόπο και είπε στον προπονητή του «εγώ δεν θα έρθω αύριο για προπόνηση». Ο Κωστένογλου δεν απάντησε…

Αργότερα, μετά από τις παραινέσεις των αρχηγών της ΑΕΚ, ο 20χρονος στόπερ ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του ο οποίος ωστόσο ήταν πλέον πολύ ενοχλημένος και του απάντησε λέγοντας «να φύγεις τώρα και θα τα πούμε αύριο».

Ο Μανωλάς θα απολογηθεί αύριο στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σταύρο Αδαμίδη και θα του ανακοινωθεί η τιμωρία που θα του επιβληθεί, λογικά θα πρόκειται για χρηματικό πρόστιμο.

Ωστόσο δύσκολα ο έλληνας τεχνικός θα τον συμπεριλάβει στην ενδεκάδα του σαββατιάτικου (19.30) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τραϊανό Δέλλα.

tovima.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog