ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011
Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο ΛουτρακίουΑγίων Θεοδώρων ευρεία σύσκεψη για την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Νικολάου, ο Διευθυντής της Πολεοδομίας Μανος Μαυρογόνατος, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Παύλου, όπως επίσης ο εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας πολιτών για τον Προαστιακό στο Λουτράκι Δημήτρης Καραπατάς, ο καθηγητής του ΕΜΠ Θανάσης Βλαστός, ο Γιώργος Νάθενας Συγκοινωνιολόγος-Μαθηματικός και ο κ. Νάσος Κόκκινος Πολιτικός Μηχανικός –Συγκοινωνιολόγος.
Κατά τη σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι ο Προαστιακός, από τεχνικής άποψης, είναι εφικτό να φθάσει έως την οδό Αιγαίου και συμφωνήθηκε να γίνουν περαιτέρω ενέργειες για την υποστήριξη του ζητήματος.
Στη βάση αυτή τη Δευτέρα, 12/12 θα αποσταλεί στην ΕΡΓΟΣΕ πλήρης φάκελος με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στην επέκταση του έργου στο Λουτράκι.
Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης τόνισε σχετικά ΄΄ Για τη Δημοτική Αρχή η επέκταση του Προαστιακού είναι μείζον ζήτημα. Με συγκροτημένες πρωτοβουλίες θέτουμε το θέμα στους αρμόδιους φορείς και αναζητούμε από κοινού τρόπο υλοποίησης του έργου΄΄.
Από το Γραφείο Τύπου