Λουτράκι:Δελτίο τύπου για προαστιακό

2011-12-08T22:41:39+03:0008 Δεκ 2011 | 22:41|Κατηγορίες: Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|Ετικέτες: , , |5 Σχόλια

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011
Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο ΛουτρακίουΑγίων Θεοδώρων ευρεία σύσκεψη για την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Νικολάου, ο Διευθυντής της Πολεοδομίας Μανος Μαυρογόνατος, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Παύλου, όπως επίσης ο εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας πολιτών για τον Προαστιακό στο Λουτράκι Δημήτρης Καραπατάς, ο καθηγητής του ΕΜΠ Θανάσης Βλαστός, ο Γιώργος Νάθενας Συγκοινωνιολόγος-Μαθηματικός και ο κ. Νάσος Κόκκινος Πολιτικός Μηχανικός –Συγκοινωνιολόγος.
Κατά τη σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι ο Προαστιακός, από τεχνικής άποψης, είναι εφικτό να φθάσει έως την οδό Αιγαίου και συμφωνήθηκε να γίνουν περαιτέρω ενέργειες για την υποστήριξη του ζητήματος.
Στη βάση αυτή τη Δευτέρα, 12/12 θα αποσταλεί στην ΕΡΓΟΣΕ πλήρης φάκελος με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στην επέκταση του έργου στο Λουτράκι.
Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης τόνισε σχετικά ΄΄ Για τη Δημοτική Αρχή η επέκταση του Προαστιακού είναι μείζον ζήτημα. Με συγκροτημένες πρωτοβουλίες θέτουμε το θέμα στους αρμόδιους φορείς και αναζητούμε από κοινού τρόπο υλοποίησης του έργου΄΄.
Από το Γραφείο Τύπου

5 Σχόλια

 1. ANONYMOUS 9 Δεκεμβρίου 2011 σε 13:19 - Απάντηση

  me to kalo!!!!eugeee!!

 2. ANONYMOUS 9 Δεκεμβρίου 2011 σε 14:54 - Απάντηση

  ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 3. ANONYMOUS 9 Δεκεμβρίου 2011 σε 16:55 - Απάντηση

  s-spinos:
  σαν αρχή καλό,
  άντε να δούμε και καμιά προκοπή επιτέλους!

 4. ANONYMOUS 9 Δεκεμβρίου 2011 σε 17:40 - Απάντηση

  ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥ ΜΠΟΛΕΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ .

 5. ANONYMOUS 9 Δεκεμβρίου 2011 σε 23:12 - Απάντηση

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΑΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΕΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ"ΚΑΠΗ" ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ….